Oglas
· · Komentari: 0
novo

Legendarna MIRA BANJAC postaje deo "Igre sudbine": Igraće ulogu koja će obradovati sve obožavaoce serije

Mira Banjac pojaviće se u novoj sezoni popularne serije.

1644314416_mira_banjac_06102014_003.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Serija Igra sudbine u nastavku dobija još jedno veliko pojačanje, odnosno, najveće. Legenda domaće glumačke scene Mira Banjac stiže kao slamka spasa za rasturene Kanačke i Ožegoviće kako bi zavela red, nakon haotičnih dešavanja.

Poznata glumica tumačiće lik gospođe koja stiže iz Amerike, a koja će zbog svog autentičnog stila, sigurni smo, biti veoma zanimljiva gledaocima. Naime, Mirina junakinja biće nalik engleskoj kraljici. Po ponašanju, ali i po držanju, a neće joj nedostajati ni stava zbog kog će se za njom uvek dizati prašina.

Pročitajte još: Obožavali smo je u seriji "Srećni ljudi", povukla se iz glume, a evo kako nakon 30 godina izgleda preslatka VESNA (FOTO)

Kako navodi zvezda domaće glumačke scene, „Igra sudbine“ bila je jedini projekat koji je prihvatila, jer joj je potrebno vreme da se odmori od mnogobrojnih filmova i serija koje je snimala tokom prethodne dve godine. Uloga u filmu Dušana Kovačevića „Nije loše biti čovek“ u kom je poslednji put igrao i Lane Gutović, uz onu u seriji „Advokado“ jedna je od njenih najsvežijih rola. Mira će se na setu „Igre sudbine“ pojaviti tokom februara, a novom liku se veoma raduje.

Društvo najostvarenijoj domaćoj glumici u seriji „Igra sudbine“ praviće njene mlađe kolege, među kojima ima mnogo onih koji su se seriji pridružili u najnovijem ciklusu. Slobodan Stefanović, Miroljub Turajlić, Jelena Jovičić, Milan Pajić. Ovo su samo neki od više od 20 novih glumaca koji će pokušati da sa ostatkom tima novi ciklus „Igre sudbine“ učine nezaboravnim.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas