Oglas
· · Komentari: 0
ODMOR

Glumica iz "Igre sudbine" u kupaćem kostimu provela Uskrs, a Instagram gori! (FOTO)

Pre nekoliko sati Olja Lević je objavila poslednju sliku sa Maldiva.

1620044008_oljalevic.PNG
Foto: Instagram/ screenshot oljalevic
Oglas

Olja Lević u junu puni 31. godinu, a priliku za odmor iskoristila je čim joj se ukazala. Odmorila se na Maldivima, objavljivala lepe slike i vraća se kući!

Pročitajte još: Anastasija Ražnatović postaje voditelj JUTARNJEG programa! (VIDEO)

Iako su mnogi mislili da će se ljubav Mile i Alekse iz serije "Igra sudbine" preneti i u privatan život, to se nije dogodilo. Luka Raco je objavio da se ženi lepom Vanjom, a Olja je otkrila da je Amar Mešić ukrao njeno srce.

Olja je Uskrs provela daleko od kuće - otišla na Maldive na odmor.

Na Maldive je ponela sedam kupaćih kostima!

Koja je vaša omiljena Oljina slika sa Maldiva? Olja je objavila slike u jednodelnom crnom, ali i dvodelnim kostitima: roze, tigrastom, belom, lila, crvenom i zelenom.

Pročitajte još: Kejt i Vilijam slave godišnjicu: Zaljubio se kada je video na modnoj pisti, a onda joj je dao prsten Ledi Dajane (FOTO)

Pre nekoliko sati je objavila poslednju sliku i najavila povratak u Beograd!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas