S KIM SI TAKAV SI! Ovčica koja je promenila karakter zbog svojih drugova! (VIDEO)

Katarina Nikolić

18. 03. 2022. 000000 19:00

Foto: Jutjub Printskrin/The Dodo

Znamo da ste ranije videli ovčarske pse, ali da li ste ikada sreli pseću ovcu? Pet je prelepo malo jagnje koje je udomila lokalna porodica u Škotskoj visoravni nakon što je pronađena sama u aprilu prošle godine. Prema njenoj vlasnici, Džemi Mekenzi, jegnje su odgojila četiri porodična kolija, a najstariji pas Dajs je preuzeo ulogu njene majke. Kasnije, kada je odrasla sigurna je bila da je pas!

Pročitajte još: Знаци да би ПАС требало да СМРША: Да ли примећујете ове промене?

Vlasnici objašnjavaju da je Pet od malih nogu krenula da prati njihovog najstarijeg škotskog psa Dajsa, verujući da je Dajs njena mama. Pet bi je pratila svuda, čak su i spavali zajedno u istom krevetu. Kako Pet oponaša svoje drugare pogledajte na sledećem snimku! 

Njeno poskakivanje je tako divno i manično, a njeno uverenje da je pas je dirljivo apsolutno, te je nemoguće ne zaljubiti se odmah u nju. Od samog pogleda na nju kako nespretno skače kroz vazduh sa jedne na drugu stranu dok trči sa svojim psećim prijateljima, naša srca su se topila.  Vlasnici su shvatili da je Pet postala prava internet zvezda, te su počeli češće da je snimaju dok se igra sa svojim prijateljima. 

Ne dozvoli nikome da ti kaže ko si, Pet. Samo nastavi!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU