Jelena Rozga u zavodljivom i efektnom komadu: Košta samo 300 dinara, a fantastično upotpunjuje svaku kombinaciju! (FOTO)

Jelena Knežević

18. 03. 2022. 000000 08:20

Foto: Printskrin/Instagram/rozgajelenaofficial

Lepa pevačica uvek prati trendove, ali ostaje verna elegnantim i klasičnim komadima. Jelena održava bespekornu kilažu, pa joj svaka stvarčica pristaje. Godine joj ništa ne mogu, a mnogi se pitaju koja je tajna njene vitke linije i lepote. NJena harizma i ženstvenost ne ostavljaju nikog ravnodušnim, a odevne kombinacije koje nosi inspiracija su damama.

Ovoga puta, popularna hrvatska pevačica odlučila se za tamne tonove od glave do pete. NJene vitke i izvajane noge bile su "u pravom planu".

Crnu haljinu sa upečatljivo velikom mašnom, uklopila je sa visokim potpeticama sa dva kaiša. Jelena se odlučila za najlonke sa tufnama različitih veličina koje su dale posebnu notu autfitu i privukle najviše pažnje. Ove efektne najlonke možete naći za samo 300 dinara! Malo novca je dovoljno da razbijete monotniju i jednostavnost.

Pročitajte još: Jelena Karleuša prvi put objasnila sve u vezi sa Kanje Vestom: "Napravio mi je haos po medijima"

Srebrne minđuše, suptilnija šminka i konjski rep upotpunili su ovu elegantnu kombinaciju, a pozitivni komentari su se samo nizali. Oduševljenje Jeleninim izgledom nisu krile ni Nina Badrić ni Nataša Bekvalac što se može videti iz onoga što su napisale ispod slike.

Jelena je, bez svake sumnje, dama od stila..

Pročitajte još: Goca Tržan o TEŠKOJ BORBI za potomstvo: "Svaki put u sebi moram da nađem odgovor i snagu da idem dalje"