Oglas
· · Komentari: 0

Goca Tržan o TEŠKOJ BORBI za potomstvo: "Svaki put u sebi moram da nađem odgovor i snagu da idem dalje"

- Snagu crpim iz ljubavi prema životu. Okružujem se ljudima koji mi se sviđaju, dobrim knjigama i muzikom.

1647504065_637920bb908ef025f67af5d12ead8747017b01be.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Goca Tržan (48) kaže da se teško nosi s tim što godinama ne može da zatrudni sa suprugom Rašom Novakovićem (34) Pevačica je pre dve nedelje ponovo bila na vantelesnoj oplodnji u Pragu i ovih dana znaće da li je uspeo peti pokušaj VTO.

Goca Tržan o borbi za potomstvo

Goca priča koliko joj ta neizvesnost teško pada i šta sve radi da malo skrene misli dok ne stignu rezultati.

- Kad god mi jave da vantelesna nije uspela i da nisam zatrudnela, upadnem u depresiju. A onda se pitam: "Zašto ovo radim?" I svaki put u sebi moram da nađem odgovor i snagu da idem dalje. Jer vredeće ako uspem! Snagu crpim iz ljubavi prema životu. Okružujem se ljudima koji mi se sviđaju, dobrim knjigama i muzikom - kaže pevačica i dodaje da vantelesna oplodnja veoma utiče i na njeno telo i na misli.

Pročitajte još: JELOVNIK MILICE PAVLOVIĆ: Za 12 dana smršala 10 kilograma, a odrekla se OVIH namirnica

- Borba za potomstvo zvuči plemenito, a zapravo je reč o kuluku, teškoj muci i pritisku. Nimalo nije lako istrpeti hormonsku terapiju. Mesec dana se osećam kao da sam luda i imam bipolarni poremećaj, loše sam volje... Naduje mi se stomak jer zadržavam vodu. Ma mozak mi se naduje! A onda posle svega što prođem sledi neizbežno pitanje: "Da li vam je uspela vantelesna oplodnja?" Preko glave mi je da odgovaram na takva pitanja, jer je to moja intima koja je vrlo osetljiva - iskrena je Goca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Goca iz braka sa Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu (15), a sada joj je najveća želja da dobije dete i sa Rašom.

- Želim bebu sa čovekom koga iskreno volim, koji je pažljiv, pametan i u kog imam poverenje... To nije toliko njegova potreba koliko je moja - priča pop zvezda.

Pročitajte još: "Ima li nešto loše u tome?": Sloboda Mićalović poslala SNAŽNU poruku koja otvara brojna pitanja (FOTO)

Goca je želela i da usvoji dete

Goca je posle četiri neuspešna pokušaja vantelesne razmišljala da usvoji dete, ali i tu je naišla na prepreke. Prema našem zakonu, žena od 48 godina ne može da usvoji tek rođenu bebu, jer razlika između usvojitelja i usvojenika ne sme da bude veća od 45 godina.

- Procedura oko usvajanja dece je jeziva jer moraju da se ispune razni zahtevi, a ima i određenih ograničenja. Moraš dve-tri godine da prikupljaš papire i mlatiš se sa glupostima. Pričala sam sa Sergejem Ćetkovićem, koji je usvojio ćerke i koji će pokušati da uradi nešto da se te procedure ubrzaju. Pošto ne možemo da usvojimo bebu, Raša i ja smo se dogovorili da izaberemo dete koje ćemo finansijski pomagati - otkriva Tržanova.

BONUS VIDEO

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas