Oglas
· · Komentari: 0
neviđeno

Saša Popović poljubio Mariju Šerifović U USTA! Mali delić neviđenih scena sa snimanja (VIDEO)

Ne prestaju da nas iznenađuju iz subote u subotu, ali ovo je malo ko očekivao

1647512142_zgsm.jpg
Foto: Printskrin/Youtube/Grand online
Oglas

Sve je počelo Cecinim opaskama upućenim Popoviću:

- Vidi, non-stop ti i Marija nešto šu, šu, šu...

Saša je samo podgrejao atmosferu dodajući da se oduvek slagao sa Marijom, pa je prvo krenuo da je ljubi u obraz:

-Dođi, Maro moja... Jeste li vi ljubomorni?

Videvši da se Saša tu ne zaustavlja, Bekuta je dobacila Tu se zaustavite... Ali, Saša se nije tu zaustavio i pao je poljubac!

Pročitajte još: Kako 28 godina kasnije izgleda ćerka "Policajca sa Petlovog brda": Čuvena Tanja ne bavi se više glumom (FOTO)

Bez sumnje, čeka nas još jedna vatrena subota. Osim poljupca, tu je i žustra rasprava Svetlane Ražnatović i Marije Šerifović, a u jednom trenutku Ceca joj je odbrusila - Što si saosećajna, tako nežna, suptilna, divna... Ne deri se bre!, dok je Šerifovićka besno ponavljala On nije stariji kandidat!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas