SVA SAM U MASNICAMA I KRVAVIM PODEROTINAMA: Karleuši kostim napravio HAOS po telu tokom nastupa (FOTO/VIDEO)

Jovana Pejinovic

19. 03. 2022. 000000 14:30

Foto: ATA

Jelena Karleuša protekle noći je nastupala na Kopaniku u okviru festivala "Music week", a okupljenoj publici priredila nastup za pamćenje.

Pevačica je pred okupljenim medijima istakla da je od organizatora dobila informaciju kako je njen nastup najposećeniji od svih dosadašnjih.

 
 
 
 

Prikaži ovu objavu u aplikaciji Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Pevačica je ovom prilikom govorila o nastupu, planovima za buduće projekte, ali i o kostimima koje je nosila, a koji su nezaobilazni detalj svakog njenog nastupa.

Pročitajte još: "PRELEPA IVANA I BG SUKNJA": Ivana Španović u modnoj kombinaciji koju će sve žene želeti da iskopiraju (FOTO)

 
 
 
 

Prikaži ovu objavu u aplikaciji Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

- Smatram da su kostimi jako bitna stavka svakog nastupa. Konkurencija je ogromna, od pevača se ne traži samo ozbiljno pevanje, igranje, izgled i produkcija, tako da su kostimi nešto što je neophodno za svaki dobar nasutup - rekla je Karleuša i dodala da je najneudobniji kostim nosila letos na nastupu.

- Na Ušću sam nosila zlatnog robota, kada sam imala kacigu i zlatnu ruku. Bio je ekstremno neprijatno nastupati u zlatnom šlemu, sa metalnim čizmama, kacigom, metalnom rukom. Svi moji kostimi su ekstremno neudobni, posle nastupa sam u modricama, podlivima, krvavim razderotinama. Nekoliko puta sam i slikala te povrede. Bolno je da podnesem sve ovo na meni  - otkrila je Karleuša koja je i sinoć nosila veoma neobičan kostim, koji takođe izgleda veoma neudobno, budući da je napravljen od čvrstih materijala.

(Srbija Danas)

BONUS VIDEO: