Oglas
· · Komentari: 0
moda

Jelena Rozga u zavodljivom i efektnom komadu: Košta samo 300 dinara, a fantastično upotpunjuje svaku kombinaciju! (FOTO)

Rozga sa razlogom važi za jednu od najbolje obučenih žena na našim prostorima

1647526471_rozga.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/rozgajelenaofficial
Oglas

Lepa pevačica uvek prati trendove, ali ostaje verna elegnantim i klasičnim komadima. Jelena održava bespekornu kilažu, pa joj svaka stvarčica pristaje. Godine joj ništa ne mogu, a mnogi se pitaju koja je tajna njene vitke linije i lepote. NJena harizma i ženstvenost ne ostavljaju nikog ravnodušnim, a odevne kombinacije koje nosi inspiracija su damama.

Ovoga puta, popularna hrvatska pevačica odlučila se za tamne tonove od glave do pete. NJene vitke i izvajane noge bile su "u pravom planu".

Crnu haljinu sa upečatljivo velikom mašnom, uklopila je sa visokim potpeticama sa dva kaiša. Jelena se odlučila za najlonke sa tufnama različitih veličina koje su dale posebnu notu autfitu i privukle najviše pažnje. Ove efektne najlonke možete naći za samo 300 dinara! Malo novca je dovoljno da razbijete monotniju i jednostavnost.

Pročitajte još: Jelena Karleuša prvi put objasnila sve u vezi sa Kanje Vestom: "Napravio mi je haos po medijima"

Srebrne minđuše, suptilnija šminka i konjski rep upotpunili su ovu elegantnu kombinaciju, a pozitivni komentari su se samo nizali. Oduševljenje Jeleninim izgledom nisu krile ni Nina Badrić ni Nataša Bekvalac što se može videti iz onoga što su napisale ispod slike.

Jelena je, bez svake sumnje, dama od stila..

Pročitajte još: Goca Tržan o TEŠKOJ BORBI za potomstvo: "Svaki put u sebi moram da nađem odgovor i snagu da idem dalje"

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas