OTMENO i udobno: Tri KEŽUAL odevne kombinacije po meri ANE IVANOVIĆ (FOTO)

Kristina Malešević

19. 03. 2022. 000000 19:00

Foto: epa.eu

Slavna srpska teniserka, ambasadorka UNICEF i supruga jednog od najvećih svetskih fudbalskih imena, Bastijana Švanštajgera, predivna Ana Ivanović posvećena je danas humanitrarnom radu i svojoj porodici. Tokom svoje karijere, ali i danas Ivanovićeva važi za jednu od najstilizovanijih žena Evrope, ali istovremeno žene koja uživa u kežual modnim izdanjima i preporučuje ih svima.

Pročitajte još: Misterija Stounhendža je KONAČNO REŠENA - stručnjaci uspeli da otkriju čemu je služio (FOTO)

Odabrali smo tri njene odevne kombinacije sa farmerkama koje je u poslednjem periodu furala, a u kojima će se svaka žena osćati udobno, prijatno i samouvereno.

Pročitajte još: Zašto se kaže "KAO DA JE PAO S KRUŠKE"? Nećete verovati kakvo značenje se vezuje za ovu voćku

Najpre, za hladne i još uvek kiše dane u susret proleću, možete se opredeliti ta kraće tamne farmerke, sa ili bez printa i poludoboke čizmice. Uz to, Ana Ivanović iskombinovala je odličan crni sako.

"Kako vi volite da kombinujete džins?" Ovo pitanje postavila je Ana Ivanović nedavno na društvenim mrežama kada je objavila svoju fotografiju odevne kombinacije koje su činile zvonaste farmerke i teksas jakna obložena krznom sa unutrašnje strane. Inače, teksas jakne su ponovo u modi, pa vi pronađite inspiraciju u njenom prelogu...

Takođe, Ana Ivanović voli da kombinuje i lagane, tanke široke džempere uz uzane farmerke u svetlim nijansama. Pogledajte kako izgleda savršen prolećni stajling.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU