Kada su se upoznali oboje su bili u braku: Filmska priča o ljubavi Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske

Jelena Knežević

20. 03. 2022. 000000 10:00

Foto: Ata images

Voditelj Ognjen Amidžić i manekenke Danijela Dimitrivska godinama su u skladnom braku u kom su dobili sina Matiju. NJihov prvi susret desio se davne 2009. godine na simanju Ognjenove autorske emisije.

Međutim, u tom trenutku oboje su bili u braku. Iskra koja se javila između njih bila je toliko jaka, da su već 2010. počeli da se zajedno pojavljuju kao par. Ognjen se jednom prilikom prisetio utiska koji je Danijela ostavila na njega:

— Danijela i ja se jesmo upoznali u emisiji i na mene je ostavila fantastičan utisak. Nisam klasičan romantičar na taj neki očekivani način u smislu cveća i doručka u krevetu, ali ja to pokazujem na neki svoj način. Volim naravno da je iznenadim poklonom, međutim, Danijela mnogo više reaguje na one stvari koje nisu materijalne.

NJihovu priču čini filmskom i činjenica da je Amidžić bio zaljubljen u Danijelu i pre njihovog prvog susreta u emisiji:

— Ja sam se u Danijelu zaljubio kada sam prvi put video njenu fotografiju u novinama. Za mene je to najlepša žena. Naravno da sam bio svestan u šta se upuštam, ali ona je zaista posebna i drugačija i neko ko ume dobro da se ponaša. Ima čvrst i ispravan stav i nikada me nije dovela u neku neprijatnu situaciju.

Pročitajte još: Zvezde su NEPREPOZNATLJIVE na starom snimku sa venčanja iz 90-ih – možete li pogoditi ko je na slici? (FOTO)

O njihovoj ljubavi posle svih ovih godina, otvoreno je priznao:

— Kad pronađeš pravu osobu to je recept sam po sebi, a u našem braku ne postoje krize. Ipak, sve u životu što se dešava ne može da ide uvek ravnom linijom, ima uspona i padova, ali ako je prava osoba pored vas onda i po prioritetu i shvatanju svega, stvari se same rešavaju. Ako je to osoba sa kojom možete da funkcionišete, sa kojom ste sve napravili i prema kojoj osećate nešto, to je automatski prioritet i sve se drugo dođe na svoje.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU