Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Zvezde su NEPREPOZNATLJIVE na starom snimku sa venčanja iz 90-ih – možete li pogoditi ko je na slici? (FOTO)

Par izgleda neprepoznatljivo na snimku sa venčanja iz 90-ih, koji je otkriven na Fejsbuku

1647418121_______________________________________________54657468.jpg
Foto: Printskrin/Fejsbuk
Oglas

Slavni par je podelio slatku sliku na Fejsbuku još 2017. godine kako bi obeležio 25. godišnjicu braka, ali možete li reći ko su oni?

Obožavaoci oštrih očiju će možda moći da uoče da se na fotografiji vide roditelji 22 dece Sju i Noel Radford, ali bi vam bilo oprošteno što to niste mogli da rešite.

Par sa mladalačkim licima izgleda potpuno drugačije 30 godina pre nego što su se proslavili kao roditelji najveće britanske porodice.

Foto: printskrin/Fejsbuk

Sju je postavila slatki snimak na Fejsbuk 2017. uz natpis: „Na današnji dan pre 25 godina sam se udala za svoju srodnu dušu. Ko bi pomislio da smo 25 godina kasnije upravo dočekali naše 20. dete u porodicu! Ne bih mogla više da volim ovog čoveka da sam pokušala. Srećna nam godišnjica srebrnog venčanja."

Pročitajte još: FANOVI NE MOGU DA JE PREŽALE: Slavna glumica i njen izabranik kolima sleteli u reku, žurili da se vrate sinu (FOTO)

Od tada je par poželeo dobrodošlicu još dvoje dece, čime je njihov ukupan broj porastao na neverovatnih 22, plus 12 unučadi.

Slavni par su roditelji Krisa, 32, Sofi, 27, Kloi, 26, Džeka, 24, Danijela, 22, Luka, 21, Mili, 20, Kejti, 19, Džejmsa, 18, Eli, 16, Ejmi, 15, Džoša, 14, Maksa, 12, Tili, 11, Oskara, 10, Kaspera, devet, Heli, šest, Fibi, pet, Arčija, četiri, Boni, tri, i Hajdi, jedna.

Porodica je vrlo jasna da ne prima nikakvu podršku od vlade, već se umesto toga oslanja na prihod od Noelovog pekarskog posla da bi izdržavali svoju ogromnu porodicu.

Porodica sa sedištem u Lankaširu deli svoje živote sa obožavaocima u svojoj emisiji na Kanalu 5 „22 Kids and Counting“.

Porodica je otkrila da je imala ogromne račune za namirnice da bi prehranila vojsku, kupujući četiri vekne hleba dnevno, plus nedeljnu listu za kupovinu koja uključuje 16 litara mleka i 24 toaletne rolne.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas