Oglas
· · Komentari: 0
glumica

POSLE MNOGO GODINA: Radmila Živković i njen bivši muž ponovo ujedinjeni (FOTO)

Sve se dogodilo zahvaljujući njihovoj ćerki Bojani

1647424800_radmilaz.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/AmiG show
Oglas

Radmila Živković pored toga što je pozorišna glumica, slavu je stekla brojnim ulogama u domaćim filmovima i serijama, poput simpatične Đilde u "Srećnim ljudima".

Prvi Radmilin muž bio je reditelj dokumentarnih filmova - Predrag Bambić sa kojim je 1981. godine dobila ćerku Bojanu. Nakon razlaza sa Predragom, Radmila se udala za Dragana Mihajlovića, a sa prvim mužem ostala je u dobrim odnosima zbog ćerke.

Predragova i Radmilina naslednica Bojana krenula je maminim stopama i postala uspešna glumica.

Pročitajte još: Legendarni Pavle Vujisić je bio jedan od omiljenih domaćih glumaca, a da li znate ko je njegov rođeni brat? (FOTO)

Na premijeri predstave "Iranska konferencija" pojavili su se svo troje, budući da je Bojana imala zapaženu ulogu u ovoj predstavi.. Ona je podelila emotivnu fotogragiju sa mamom i tatom.

Premijera predstave bio je jedinstveni povod da se Radmila i Predrag ponovo nađu zajedno.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas