"REKAO JE DA ĆE NAM OTKINUTI GLAVE": Lepa Brena dobila PRETNJE od čuvenog reditelja, otkrila razlog

Jovana Pejinovic

22. 03. 2022. 000000 17:00

Foto: Printskrin/Instagram/ lepabrenaa

Muzička zvezda Lepa Brena, jedna od najslavnijih pevačica u bivšoj Jugoslaviji i danas u regionu, tokom karijere imala je i neke neželjene situacije, a jedna od njih bio je susret sa rediteljem Jovanom Ristićem.

Pevačica je ispričala šta se desilo i kakve pretnje su ona i njen bend tada dobili.

"Reditelj Jovan Ristić je na Hit paradi, kada sam se prvi put pojavila, meni i momcima iz benda rekao kako će nam otkinuti glave i s njima igrati fudbalsku utakmicu na nekom stadionu. Tada je isekao naš snimak i dao pokojnom Minimaksu i rekao 'evo ti ovaj snimak, s njim možeš dobro da se zezaš'", ispričala je Lepa Brena.

Pročitajte još: Ovo je izabranik Ivane Španović: Zbog Marka je promenila prezime, a OVIM postupkom ju je potpuno očarao (FOTO)

Reditelj je tada isekao Brenu iz programa jer je bila neprikladno obučena, a Milovan Ilić Minimaks je u svojoj emisiji "Pretežno vedro" koristio taj snimak želeći da bude duhovit, i tada je dao pevačici epitet "Lepa". 

Svojom popularnošću Brena postaje interesantna i ljudima iz sveta filma. Igrajući sebe pojavljuje se u filmu Tesna koža. Sve ostalo je istorija.

BONUS VIDEO: