Oglas
· · Komentari: 0

Gde su i šta rade deca iz "Policajca sa Petlovog brda"? Venčanje sa britanskim režiserom, beg od glume i posvećen veterinar

Oni su jedna od najvoljenijih porodica u Srbiji

1647885260_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

Uskoro će biti 30 godina od kako smo prvi put gledali Boška Simića i njegove avanture policajca sa Petlovog brda. Ljubiša Samardžić u naslovnoj ulozi obeležio je te godine na televiziji, ali pored njega, pratili smo i dešavanja i priče njegove dece. Neke od glumica su i dalje u poslu i poznate a nekima se nakon ove serije gubi svaki trag.

Najstariju ćerku Jasnu je glumila Branka Katić, a o njoj dosta znamo jer Branka je jedna od najuposlenijih naših glumica. Iako je bila upečatljiva u ovom ostvarenju, iste te godine je snimila film "Mi nismo anđeli" koji je obeležio njenu karijeru. Preselila se u Englesku krajem devedesetih, udata je za britanskog režisera s kojim ima dva sina.

Ostvarila je mnoge zapažene uloge u inostranstvu, gde se najviše ističe uloga iz filma "Državni neprijatelj" sa Džoni Depom. Ipak, Branku najviše volimo da vidimo kad radi kod nas, pa smo uživali u njenim skorašnjijim ulogama u serijama "Ubice moga oca" i "Advokado", kao i filmu "Nije loše biti čovek".

Pročitajte još: RIZIKOVALA SA ULOGOM RAJNE: "To zaboli, vređa" - evo šta je Snežana Savić iskreno mislila o ulozi u "Porodičnom blagu" (FOTO)

Katarina Radivojević je glumila Sonju, zaljubljenu klinku koja je imala talenat za pisanje. Katarina nam se tad prvi put predstavila, nakon čega je postala jedna od većih zvezda na filmu kod nas. Prva velika uloga joj je bila u filmu "Zona Zamfirova" koji je i dalje jedan od najgledanijih domaćih filmova u ovom veku. Kao i Branka, imala je izlet u inostranstvu. Poslednja filmska uloga je vratila na jug jer je glumila u filmu "Nečista krv".

Za razliku od Jasne i Sonje, o Simićevoj trećoj ćerki Tanji malo se zna, jer ona nije nastavila sa bavljenjem glumom. NJu je igrala Tijana Vukotić. U seriji je imala svog konja sa kojim se trkala na hipodromu, obožavala je životinje i bila je mirno dete u seriji. Ujedno to joj je bar do sada bila poslednja uloga u životu. Jedan period života provela je u inostranstvu gde je živela i tamo posvetila učenju i građenju karijere.

Posvetila se ljubavlju prema životinjama i postala veterina. U jednom intervju je otkrila da nikada nije zažalila što nije nastavila glumačku karijerju, jer je njen san oduvek bio da postane veterinar. Posle nekoliko godina provedenih u inostranstvu, vratila se u Srbiju.

Marko Stojiljković, najmlađi član glumačke ekipe, igrao je jedinog sina policajca Boška Simića, a Davida je publika prosto obožavala.

Nakon prve uloge, Marko je igrao i u jednoj epizodi u "Otvorenim vratima", nakon čega je glumu zauvek napustio, ali ne i ljubav prema filmu. Danas je uspešni filmski kritičar čije se mišljenje o filmu posebno ceni.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas