Prelepa priča o nesvakidašnjem prijateljstvu između PSA I "MAČKE" (FOTO/VIDEO)

Katarina Nikolić

29. 03. 2022. 000000 16:30

Foto: Jutjub Printskrin/Luna_the_pantera

Žena je imala iskustva sa uzgojem divljih mačaka i odlučila je da pomogne Luni da preživi tako što će se brinuti o njoj i hraniti je ishranom punom vitaminima koji su joj bili potrebni.

Pročitajte još: Tri razloga zbog kojih mačke napadaju pse i kada nisu isprovocirane

Ubrzo se žena vezala za Lunu i odlučila je da je kupi iz zoološkog vrta — ali samo zato što je znala da može da pruži Luni život koji zaslužuje i koji joj je potreban. Ubrzo je Luna postala deo porodice. Upoznala je psa žene po imenu Venza. Venza je rotvajler koji je nakon dugog procesa upoznavanja, počeo da se slaže sa Lunom i izraslo je jedno veliko prijateljstvo. Oni su nerazdvojni, uvek zajedno: igraju se, trče i istražuju svet oko sebe. Oni su najbolji prijatelji i izgledaju apsolutno divno zajedno!

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Animal on 🌍 (@animalonplanet)

Ovo neobično prijateljstvo osvojilo je srce mnogih na društvenim mrežama, tako da je ovaj tandem postao prilično popularan i poznat. Možete naći desetine klipova njihovog prijateljstva koje sada njihova vlasnica svakodnevno snima. Luna je čak i dobila svoj Instagram profil na kome se objavljuju slike i snimci iz njegog života. Na sledećem klipu možete videti Lunu kroz odrastanje: 

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna (@luna_the_pantera)

Napominjemo da je žena koja je udomila Lunu iskusna i zna kako da se brine o divljim životinjama. Ona zna kakvu ishranu Luna mora da ima, kakve vitamine i vežbanje mora da ima. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU