Oglas
· · Komentari: 0
NAJBOLJI PRIJATELJ

LJUBIMAC KONOBAR: Ovaj pas je obučen da donosi koktele svom vlasniku kada čuje "džin sat"

Svima nam je potreban ovakav pas u životu.

1635847641_shutterstock_1680883555.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Pas u Velikoj Britaniji je obučen da svom vlasniku donese koktel na komandu, a sve što ona ima da kaže je nekoliko malih reči.

Pročitajte još: PROVALJENE SU! Zbog OVOGA mačka voli da vam liže kosu

"Džin sat"

Dženis Kazins iz Somerseta radila je u svojoj bašti i davala joj novi život kada je odlučila da joj je potreban odmor od teškog rada. Okrenuvši se svom labradoru, 64-godišnjakinja je obučila psa da joj donese koktel svaki put kada ona kaže „sada je džin sat“, a on jednostavno odjuri u kuhinju.

Šaleći se da je strašno što Meda zna šta je džin, on joj se ipak vraća u roku od 20 sekundi sa konzervom unapred napravljenog džin tonika.

Foto: Piksabej

Penzionisana poštarka rekla je za Mirror: „Naredba da Meda donese bilo šta je njegovo ime. Obično neće otići i uzeti nešto dok to ne čuje. „Ovom prilikom je ipak odjurio na 'džin sat' i zgrabio mi konzervu. Bilo je neverovatno i veoma korisno."

„Radio je to i ranije sa pivom, jabukovačom, pa čak i flašama vina. On je dobar momak. Radi za kekse, tako da je uvek spreman da pomogne.“

Posebna obuka

Objašnjavajući da su ona i njen muž obučavali psa metodama dresure pasa, rekla je da će, bez obzira na predmet, njen pas otići i uzeti ga.

Foto: Piksabej

Rekla je da čak i ako se svede na gomilu od 10 njegovih igračaka, ako bi ona pokazala na određenu, on bi je uzeo, ukazujući na to koliko je pas inteligentan.

Dženis je dodala da joj je mnogo pomogao nakon što je prošla kroz operaciju kuka i naučila svog psa da uzme svoju činiju i preda joj je kako bi mogla da ga nahrani, a odatle su trikovi krenuli.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas