Glumica MILENA VASIĆ u nikada izazovnijem izdanju u PETOJ DECENIJI (FOTO)

Kristina Malešević

26. 03. 2022. 000000 18:20

Foto: InstagramScreenShot/milenavasicofficial

Slavna pozorišna glumica i tv lice Milena Vasić koju obožavamo i u brojnim serijskim i filmskim ulogama pojavila se sinoć na crvenom tepihu u centru srpske prestonice, na jednoj proslavi u savršenom modnom izdanju koje je ostavilo bez daha sve prisutne, ali i celu Instagram zajednicu kada je podelila fotografiju sao ovog događaja.

Pročitajte još: Misterija Stounhendža je KONAČNO REŠENA - stručnjaci uspeli da otkriju čemu je služio (FOTO)

Naime, slavna glumica i voditeljka jednog kviza u svojoj 44. godini života pojavila se u mini crnoj haljini od američkog satena sa golim ramenima. Uz jednostavnu, ali izazovnu haljinu, Milena Vasić ponela je gotovo neupadljivu orglicu.

Pročitajte još: Zašto se kaže "KAO DA JE PAO S KRUŠKE"? Nećete verovati kakvo značenje se vezuje za ovu voćku

Milena Vasić

Glumica Milena Vasić veliki broj uloga je ostvarila u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, čiji je član i u kome igra glavne uloge Koštanu, Andromahu, Zlatokosu, Aju, Elviru, Evicu. Za ulogu u filmu Konji vrani 2007. je nagrađena nagradom za najbolju žensku epizodnu ulogu. Pored uloga u pozorištu, televizijskim serijama i filmovima snima šou program Dama bez blama. Voditeljka je kviza Totalni obrt koji se emituje na jednom televizijskom kanalu.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU