Sada je i definitivno: Oglasila se PORODICA BRUSA VILISA i saopštila vesti o njegovom zdravstvenom stanju i karijeri (FOTO)

Kristina LJubisavljević

30. 03. 2022. 000000 20:48

Foto: profimedia

Glumac, Brus Vilis, neko vreme bori se sa bolešću koja bi uskoro mogla potpuno da ga isključiti iz sveta filma. Dugo se govorilo o njegovom zdravstvenom stanju, a sada je i porodica glumca potvrdila navode da ima poremećaj govora usled moždanog oštećenja.

- Brusovim neverovatnim obožavaocima, kao porodica želeli smo da podelimo da naš voljeni Brus ima neke zdravstvene probleme i da mu je nedavno dijagnostikovana afazija, što utiče na njegove kognitivne sposobnosti. Kao rezultat ovoga i uz mnogo obzira, Brus se udaljava od karijere koja mu je toliko značila - piše u opisu fotografije koju je objavila najstarija ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur, Rumer Vilis.

Pročitajte još: Alek Boldvin objavio lepe vesti nakon tragedije: POSTAJE OTAC osmi put, oglasila se i supruga (FOTO)

Dodala je da je porodica uz njega sve vreme i da mu pružaju podršku:

- Prolazimo kroz ovo kao jaka porodica, i želeli smo da obavestimo njegove obožavaoce, jer znamo koliko on znači vama, kao i vi njemu. Kao što Brus uvek kaže, 'Živite' i zajedno planiramo da uradimo upravo to - piše u nastavku.

Na kraju poruke, stoje kao potpisi imena njegovih najbližih: Rumer Vilis, Skaut Vilis, Talule Vilis, Mejbel Vilis, Evelin Vilis, Ema Heming Vilis i Demi Mur.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU