Oglas
· · Komentari: 0
MAGIČNO

NAJLEPŠA TOALETA DODELE OSKARA: Modni kritičari oduševljeni OMBRE GUČI haljinom Džesike Čestejn (FOTO)

Džesika Čestejn uparila je Guči haljinu sa dugačkim srebrnim minđušama i visokim repom

1648452426_w_57580426.jpg
Foto: EPA
Oglas

Džesika Čestejn je zvezda na crvenom tepihu na 94. dodeli Oskara. Glumica (45) stigla je na najveću holivudsku noć u svetlucavoj zlatno-ljubičastoj Guči haljini sa dramatičnim, naboranim porubom od tila. Izgled je upotpunila zlatnim platformama Stjuarta Vajcmana, srebrnom narukvicom i visećim minđušama (predstavljene sa visokim repom).

Foto: EPA

Pročitajte još: Natali Portman ZASENILA sve prisutne na premijeri - pokazala kako se nosi MARKIRANA garderoba sa stilom (FOTO)

Čestejn je takođe objavila o izgledu na Instagramu , napisavši: „Guči je izašao za Oskara 💖✨ Uzbuđen što slavim sa svim nominovanim."

Foto: EPA

Čestejn je osvojila Oskara za najbolju glumicu za ulogu u filmu "Oči Tami Fej". Za nagradu se takmičila protiv Olivije Kolman, Penelope Kruz, Nikol Kidman i Kristen Stjuart.

PROČITAJETE JOŠ: ZATO ŠTO STE ZASLUŽILI ODMOR... ARANŽMANI ZA HURGADU I DUBAI SU DEFINITIVNO POJEFTINILI UZ SAJAMSKE POPUSTE ČAK DO 175€

Zvezda uvek zna da zadivi na crvenom tepihu. Na premijeri filma "Oči Temi Fej", prošle godine, retro glam izgledom odala je počast poznatoj teleevanđelistkinji. Ponela je obimne lokne i Burberri haljinu sa metalik srebrnim šljokicama inspirisanom diskotekom sa odgovarajućim štiklama i minđušama.

"Ako postoji neki film u kojem ću podivljati od frizure i šminke, u čast Tami Fej, to će biti ovaj, zar ne?" rekla je tada na  Instagramu uživo.

U ekskluzivnoj emisiji LJUDI , Čestejn je podelila kako su joj intenzivna šminka, protetika i perike pomogli da prikaže telejevanđelistu u "Očima Tami Fej".

„To je bio najbolji komad koji sam ikada igrala i uživala sam kad sam zarila zube u njega“, rekao je Čestejn.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas