Napravite sami: Ukrasne USKRŠNJE TEGLICE za prazničnu dekoraciju doma (VIDEO)

Kristina Malešević

16. 04. 2022. 000000 12:20

Foto: InstagramScreenShot/herr_nilssons_hus

Praznični period svima je omiljen period godine kada vreme provodimo u krugu svoje porodice i najčešće u svom domu. Za te prilike imamo punu inspiraciju i želju da dom uredimo u duhu praznika i dodatno doprinesemo toplini i porodičnoj radosti.

Pročitajte još: Zašto se kaže "KAO DA JE PAO S KRUŠKE"? Nećete verovati kakvo značenje se vezuje za ovu voćku

Uskrs je jedan od omiljenih porodičnih praznika, posebno u porodicama sa dosta dece. Upravo zbog toga, uskršnje dekoracije nikada ne manjka ni u domovima ni u prodavnicama  koje nude različite kućne dodatke. Umesto da izdvaate veliku količinu novca za dekoraciju, preporučujemo vam da je napravite sami i uživate u plodovima svog rada.

Pročitajte još: Muzika tokom treninga: Da li nam zaista pomaže da vežbamo bolje?

Donosimo vam video zapis u kome je detaljno objašnjeno, korak po korak kako da napravite ukrasne tegle sa zečićima na poklopcu. Ove ukrasne tegle možete koristiti u kuhinji da u njim skladištite testeninu, kao dekoraciju za skladištenje ukrasnih sveća, kao dekoraciju stola za ručavanje...

Sve što vam je potrebno su  male plastične figurice zečeva, nekoliko običnih tegli sa poklopcem, superlepak i sprej u boji u kojoj želite da budu vaše tegle. Uživajte i javite nam vaše utiske.

 
 
 
 

Prikaži ovu objavu u aplikaciji Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli Rebecca🌿 (@herr_nilssons_hus)

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU