· · Komentari: 0
uređenje

Ako imate ili želite AKVARIJUM ova su pravila FENG ŠUIJA

Ribe i vodeni element predstavljaju sreću, prosperitet i obilje prema Feng Šuiju.

1616850614_Depositphotos_48886443_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Kada na jednom mestu imate i simbol ribe i simbol vode, znatno pojačavate njihovu obostranu moć. Jedan od načina da u svoj dom unesete simbol ribe i vodenog elementa svakako je postavka akvarijuma sa ribicama. Druga metoda je kreiranje malog jezerceta u dvorištu sa ribicama u njemu. Međutim ovoj svrsi takođe mogu da posluže i slike riba u moru kao umetnost na zidu.

Pročitajte još: Tesla je pre više od 120 godina svoje tehnologije zasnovao na najfundamentalnijem fenomenu ove realnosti - POTENCIJALU (VIDEO)

Akvarijum sa ribicama neguje glatku energiju vašeg doma, a glatkoća je povezana sa lakoćom, što bi značilo da ovi simboli obezbeđuju lak protok pozitivne energije kroz vaš dom. Ribice u akvarijumu je poželjno držati u području bogatstva, kako bi se aktivirao veći prosperitet. Takođe simboli riba se mogu strateški postaviti u blizini ulaznih vrata kako bi prizvali više bogatstva iz spoljnjeg sveta u vaš dom.

Ako je u akvarijumu prisutan element vodopada, potrebno je da on bude okrenut ka centru doma a ne ka vratima, kako bogatstvo ne bi oticalo preko vašeg praga.

Tradicionalno, zlatne zibice su one koje se koriste u Feng Šui akvarijumima. Kao prvo one su povezane sa bogatstvom i prosperitetom zbog svoje zlatne boje. Kao drugo one spadaju u red šarana, a ova riba predstavlja sreću u azijskoj kulturi. Legenda kaže da je u drevnoj Kini postojao magični šaran koji je bio toliko snažan da je mogao da pliva uzvodno i bori se protiv struja Žute reke i vodopada zvanog Zmajeva vrata. Kada je preskočio ova vrata, pretvorio se u magičnog zmaja. S toga su šarani podsetnici da i mi možemo da prevaziđemo prepreke i ostvarimo uspeh.

Pročitajte još: Tito je znao, a vidovnjakinja najavila: ZLATNA VODA u Zmajevu otkriva Atilin grob

Ako se odlučite da putem akvarijuma prizovete dobru sreću u vašem domu, od najveće je važnosti osigurati da voda u akvarijumu uvek bude čista, jer gde je voda čista tu su zdrave i ribice. Važno je takođe pronaći akvarijum prave veličine i adekvatan broj riba. Imajte na umu da prljav i zapušten akvarijum priziva bolest i nemaštinu. Što se broja ribica tiče, broj 9 se smatra najsrećnijim i najpotpunijim. Kada je reč o vrsti rbica, zlatne ribice su najbolji izbor, a u svakom je slučaju poželjno držati se jedne vrste.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.