NAJLEPŠE HALJINE na dodeli Gremi nagrada 2022: Gracioznosti nije nedostajalo (FOTO)

Kristina LJubisavljević

04. 04. 2022. 000000 10:00

Foto: Profimedia

Događaji poput Gremija je mesto na kome ne važe modna pravila. Crveni tepih postaje prava riznica različitih stajlinga, od kojih su mnogi viđeni po prvi put.

Najlepše toalete Gremi nagrada 2022

Najveće muzičko veče može da se pohvali velelepnim haljinama i neobičnim odelima sa ciljem da budu najzapaženiji.

Međutim, među svim neobičnim kombinacijama našle su se i klasične toalete za koje uvek ima mesta.

Tako je Lejdi Gaga na iznenađenje mnogih ove godine birala jednostavnost. Pojavila se u crno-beloj haljini do poda, ukrašenu Tifani dijamantima za pravu dozu elegancije.

Pročitajte još: Pravi poslovni šik: KRALJICA LETICIJA u uskoj suknji i interesantnom dezenu (FOTO)

Hejli Biber pratila je supruga Džastina Bibera na crvenom tepihu u beloj, svilenoj užoj haljini bez rukava. Izgledala je veoma glamurozno i šik u večernjoj toaleti dok je kosu neobavezno skupila sa nekoliko pramenova koji joj uokviruju lice. Ostaje verna stilu sa vrlo malo šminke koji ističe njenu prirodnu lepotu.

Pročitajte još: Jednostavno, ali efektno: Novu dnevnu kombinaciju DžENIFER LOPEZ mogu da ponesu sve žene (FOTO)

Da za romantične toalete uvek ima mesta sinoć je pokazala Rejčel Zegler. Pojavila se u haljini od tila koju potpisuje Kristijan Dior za prošlogodišnju jesen. Prate je otvorena ramena i delikatan vez.

Sent Vinsent mnogi svetski kritičari uvrstili su u jednu od najbolje obučenih sinoć. Poznata po ekstravagantnom stili koji neguje postala je prava inspiracija poznatim dizajnerima. Sinoć je ponela jednu od Gučijevih najnovijih kreacija. Haljinu prate volani, široki talasasti rukavi i dugačak šlep za veliku dozu glamura kome je mesto na jednom ovakvom događaju.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU