Oglas
· · Komentari: 0
drugačiji

HEJLI BIBER I DžASTIN oduševili klasikom i jednostavnošću na MET GALA događaju: Ovo od njih niko nije očekivao (FOTO)

Džastin i Hejli ovog puta birali su eleganciju.

1631626773_profimedia-0632001199.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Met Gala održao se nakon skoro dve godine pauze. Na najvažnijem modnom događaju prisustvovalo je mnogo poznati ličnosti. Većina se odlučila za neobične toalete i hrabru modu, a jedan od retkih parova koji je ostao veran klasici su Džastin i Hejli Biber. Oni su se odlučili  za jednostavnost i izneli je savršeno.

Pročitajte još: Glumica MEGAN FOKS u najprozirnijoj haljini do sada na dodeli nargada: Prevazišla izgled sa prethodnog crvenog tepiha (FOTO)

Na crvenom tepihu zasijali su u crnoj, večernjoj i elegantnoj odeći. Pokazali su da je vanvremenska boja i nepogrešiv izbor. Jednostavnost baš i nismo mogli da očekujemo od Džastina i Hejli jer preferiraju odeću jakih boja, smele i pomešane stilove

Hejli je nosila crnu haljinu do poda sa dubokim izrezom koju potpisuje Saint Laurent.

- Inspirisana sam Grejs Keli - rekla je za Vog tokom uživo prenosa. Kosu je pustila da opušetno pada preko ramena sa blago uvijenim pramenovima.

Džastin je obukao ležerno, crno odelo iz svoje linije odeće, a poneo ga je uz bele patike.

Pročitajte još: Održana MET GALA 2021. godine: Rijana obukla džinovsku jaknu, a njen partner jorgan (FOTO)

Ovo je njihov prvi Met Gala događaj na kome su zajedno.

Na pitanje zašto jednostavna moda kada je poznat po smelim stajlinzima, jednostavno je odgovorio:

- Sada sam oženjen, pa su stvari postale odraslije - rekao je Džastin Biber.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas