Katarina Grujić odevnom kombinacijom oduševila sve, a onda otkrila: "Udajem se ponovo"

Jelena Blažić

06. 04. 2022. 000000 16:40

Foto: Ataimages

Katarina Grujić, nastupila je u jednom prestoničkom klubu i tom prilikom pokazala zanosnu figuru samo par meseci nakon porođaja.

Pročitajte još: "Svaki put kada stavite parče nečijeg tela u usta...": Karleuša "POKAZALA ZUBE" i poslala jasnu poruku (FOTO)

S obzirom da je za ovaj nastup pred beogradskom publikom odabrala belu usku haljinu koja je istakla njenu zanosnu figuru, radoznali novinari, upitali su Kaću da li ponovo sluti na venčanje. Pevačica se našalil, a potom rekla:

"Udajem se"

- Ustvari, večeras nije nastup, već se udajem ponovo za Marka, a u junu ću i treći put - rekla je Kaća kroz osmeh u emisji "Premijera"

Foto: Instagram printscreen/kafanaonamoja

Na pitanje kako se snalazi u ulozi majke, Kaća ističe kako joj teško pada rastanak od mezimice Katje, ali je jako nerviraju komentari dušebrižnika koji vode računa, ko joj čuva ćerku, dok je ona u teretani ili na nastupu:

- Imam prava valjda da odem do toaleta ili da popijem čašu vode, pa Bože moj, neće se dete čuvati samo - rekla je u "Premijeri" i dodala:

- Naravno da imam pomoć, Marko je uvek tu, dadilja, moja mama, ali i dobra organizacija. Probudim se ujutru napravim meni, Marku dorkučak, njoj mleko, odem na trening, spremim ručak, ja sam po ceo dan u kući. Kuvam doručak, ručak i večeru, nije mi problem, jer mogu sve da postignem - zaključila je pevačica, ali je više ne pogađaju takvi komentari na koje više ne odgovara.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU