Oglas
· · Komentari: 0
gubitak

Nakon velike sreće usledila tuga, Katarina Grujić neutešna: "Bila je anđeo na zemlji"

Pevačica Katarina Grujić saopštila je na Instagram profilu tužnu vest koja je zadesila njenu porodicu.

1644478819_kaca_grujic_14032019_0010.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Katarinina baka Olga preminula je u 89oj godini života zbog čega je lepa pevačica neutešna i neizmerno tužna, naročito sada kada je i sama postala majka.

U više navrata Grujićeva je isticala da ju je baka naučila svemu što danas zna i bila joj zahvalna na lepom i srećnom detinjstvu koje joj je omogućila.

Pročitajte još: Saša Kovačević o privatnim planovima: Otkrio kako će izgledati venčanje sa Zoranom i kako se slaže sa njenom kćerkom

- Moja baka Olga, moja divna bakica, baka koja je bila najbolja na svetu, koja je bila anđeo na zemlji, a sada i na nebu. Moja baka Olga koja je ulepšala moje detinjstvo, pored koje sam odrasla i naučila sta je prava ljubav i poštovanje! Moja baka, koja je svake subote i u 89-oj godini išla peške od Voždovca do Hrama i nazad, moja baka koja je bila večita devojčica, moja druželjubiva baka koja je obožavala ljude, a najviše mlade, moja baka koja je do poslednjeg daha volela svog Dragana. Sada si pored svog Dragana na nekom lepšem mestu, držite se za ruke, čuvate nas i šaljete nam mile poljupce. Jako nedostaješ meni i tvojoj Katici. Neka ti je večna slava najmilija moja bakice- napisala je Katarina uz seriju bakinih fotografija.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas