Oglas
· · Komentari: 0

Katarina Grujić otkrila kako se ona i Gobeljić snalaze u ulozi roditelja: "Ne dozvoljavam mu da menja pelene"

Katarina Grujić kaže da ju je uloga mama mnogo promenila.

1646735030_katarina_marko_19122021_0030-1-.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Pevačica Katarina Grujić i njen suprug, fudbaler, Marko Gobeljić, krajem prošle godine postali su roditelji. 

Ova godina donela im je nove životne izazove - roditeljstvo.

Kaća kaže da im je život uz ćerkicu Katju promenjen u najpozitivnijem smislu.

- Promenio mi se način života, ali na mnogo bolje i lepše. Mnogo sam ispunjenija u životu. Uloga majke je za mene najbitnija i najlepša uloga. Sve što se promenilo, promenilo se samo na bolje - rekla je Kaća za “Blic” i objašnjava kako se Marko snašao u ulozi tate:

Pročitajte još: Pre nego što je postala PLANETARNO POPULARNA Madona nije bila pevačica: Kako je izgledao njen put do snova?

- Marko se pokazao najbolje što može. Sve radi bara-bar sa mnom, osim što ne menja pelene. To mu ne dozvoljavam. Ali sve u svemu stvarno je dobar. On je već razmazio ćerku. Samo je grli i nosi. Definitivno će je razmaziti još više kad bude odrastala, a ja ću verovatno biti onaj stroži roditelj - kaže Kaća.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas