KARLEUŠA NA SASLUŠANJU zbog prijave nasilja u porodici: Pojavila se u TIRKIZNOM KOMPLETU, a evo zbog čega je POBESNELA (FOTO)

Jovana Pejinovic

08. 04. 2022. 000000 11:45

Foto: ATA

Javnost je ostala zatečena nakon što je u medijima odjeknula vest da je Jelena Karleuša prijavila supruga Duška Tošića za nasilje u porodici. Sve se odigralo na Božić.

Duško Tošić je po prijavio dao iskaz u svojstvu građanina u policijskoj stanici Savski Venac. Jelena se tada predomislila i odlučila da supruga ne goni krivično.

Foto: ATA

Jelena se danas tim povodom pojavila na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Katanićevoj ulici. Karleuša je došla vidno ljuta i pitala okupljenje novinare zbog čega su došli u tolikom broju.

Pročitajte još: Rastrzana između stajlinga za PRVU DAMU I PORNO SAJT: Jelena Karleuša "ISKRITIKOVALA" svoj modni ukus (FOTO)

"Pokušavam da budem dobra sa vama, a vi ovako", rekla je Jelena novinarima.

Foto: ATA

Za ovu priliku odabrala je usku, tirkizno plavi komplet, a u rukama je nosila torbu u braon boji poznatog brenda, čije se cena kreće do nekoliko desetina hiljada evra. Kosu je isfenirala na ravno, a od obuće se opredelila za jedan od najpopularnijih modela štikli iz prošle godine.

BONUS VIDEO: