Oglas
· · Komentari: 0
LUKSUZ

ĆERKA ŽELJKA MITROVIĆA ISKOPIRALA KARLEUŠU: Kupila cipele od 1.000 evra, ali sa zakašnjenjem (FOTO)

Kristina Mitrović krenula stopama Jelene Karleuše

1648793350_pjimage---2022-04-01T080852.411.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/sixchick
Oglas

Ćerka Željka Mitrovića je poznata kao kolekcionarka luksuznih brendova, a na svom Instagram profilu redovno deli fotografije najnovijih "ulova" . NJen dečko Ilija to vrlo dobro zna, pa su i njegovi pokloni za Kristinu uvek u znaku poznatih marki.

Jedan od nezaobilaznih brendova čije stvari redovno kupuje je i "Versaće", a sada se Mitrovićeva naslednica pohvalila novim skupim cipelicama koje će se naći u njenoj kolekciji.

Pročitajte još: NAJLEPŠA TOALETA DODELE OSKARA: Modni kritičari oduševljeni OMBRE GUČI haljinom Džesike Čestejn (FOTO)

Dvoumila se između crne i pink boje, ali se ipak opredelila za crne platforme s visokom štiklom, kakve smo u oktobru već videli na Jeleni Karleuši, koja je svoje prošetala u Dubaiju. 

Foto: Printskrin/Instagram/sixchick

Kristina je za ovaj par obuće izdvojila nešto više od 1.000 evra, kako se može pronaći na sajtu luksuznog brenda.

Foto: Printskrin/Instagram/sixchick

Kristina je u februaru proslavila rođendan, kada je od Ilije dobila sat vredan 40.000 evra. Za godišnjicu ljubavi zakupio je apartman u Londonu, u kojem noćenje košta 13.000 evra.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas