Oglas
· · Komentari: 1

SA SRPSKOM ZASTAVOM I BEZ LAVORA! Konstrakta RASTURILA na prvom nastupu u Izraelu, publika je ispratila ovacijama (VIDEO)

Ana Đurić oduševila stranu publiku

1649401282__________________________________________________________________________544008888888800089588.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

Predstavnica Srbije na "Pesmi Evrovizije", Ana Đurić Konstrakta, doputovala je u Izrael na poziv organizatora tradicionalnog predevrovizijskog muzičkog događaja "Israel calling".

Konstrakta se u Izraelu prvi put pojavila pred inostranom publikom. Već prvog dana moglo je da se čuje da, iako ne razumeju reči "In corpore sano", pevaju njenu pesmu.

Ona se danas oglasila na Instagramu uz poruku "spremna sam za pres".

Iznenadila je sve odabirom "stajlinga" za konferenciju za štampu - Konstrakta je u bademantilu stala pred medije, sa peškirom oko vrata i "unučićem" u džepu.

Pročitajte još: Kaja Gerber otvorila sezonu BEBI-DOL HALJINA: Stil koji ćete želeti da ukradete jer izgleda preslatko! (FOTO)

Podsetimo, Ana Đurić Konstrakta, koja predstavlja Srbiju na ovogodišnjoj "Pesmi Evrovizije" u Torinu, nastupiće treća u drugom polufinalu tog takmičenja, saopštili su organizatori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zemlja gruva (@zemlja_gruva)

Već je ranije žrebom utvrđeno da će naša predstavnica nastupiti u prvoj polovini drugog polufinala.

Drugo polufinale će otvoriti Finska, a poslednji će nastupiti predstavnici Češke. Nastupiće predstavnici 18 zemalja. "Pesma Evrovizije" biće održana u Torinu od 10. do 14. maja.

Prvi nastup pred evrovizijskom publikom

Konstrakta je nastupila u Izraelu i napravila, očekivano, odličnu atmosferu. Publika je đuskala i navijala, a pevačica je za ovaj nastup odabrala drugačiji stajling u odnosu na onaj sa Beovizije.

Crvena haljina, bele patike i peškir preko ramena, propraćeni su torbicom oko struka i, na iznenađenje mnogih, ne lavorom, već dubljom činijom. 

Publika u Izraelu pokazala je da je naučila koreografiju, pa je čuveni pokret ruku bio svuda u vazduhu. Konstrakta je na kraju iznenadila publiku tako što ih je malo poprskala vodom, što je publiku oduševilo.

Za razliku od nastupa na Beoviziji kada je oko nje stajala "ekipa", Konstrakta ih je ovog puta zamenila peškirima.

Ona je pevala na srpskom, a već sada se po mrežama vrte komentari stranaca da iako ne znaju reči, ritam pesme je odličan. Ceo nastup možete pogledati na snimku ispod.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas