Zavirite na RASKOŠNO VENČANJE sina Dejvida i Viktorije Bekam! (FOTO)

Katarina Nikolić

11. 04. 2022. 000000 15:20

Foto: Jutjub Printskrin/X17onlineVideo

Kako je fotografisanje bilo zabranjeno, jedino je Britanski VOG imao prava na fotografije venčanja, koje ćete eksluzivno videti ovde!  

Pročitajte još: Dejvid i Viktorija IZABRALI STRANU u sukobu, pa dobili "ŠAMAR": Ovaj poznati par je ODBIO da dođe na venčanje njihovog sina

Bruklin Bekam – 23-godišnji ambiciozni kuvar, sin Viktorije i Dejvida Bekama – i 27-godišnja glumica Transformers: Doba izumiranja, Nikola Pelc (27) venčaće se u subotu za 123 miliona dolara, 44.000 dolara svoje porodice. porodična kuća kvadratna metra. morska obala. , Montsorel, u Palm Biču, Florida.

Dok je Nikola nosila haljinu iz modne linije Victoria Beckham za svoje vereničke fotografije, ona je ušla u visoku modu za svoju venčanicu. Nikola je rekla za CR Fashionbook da je rekla da nosi venčanicu po meri Valentina između nekoliko promena Valentino odevnih predmeta.

Bruklin Bekam – 23-godišnji ambiciozni kuvar, sin Viktorije i Dejvida Bekama – i 27-godišnja glumica Transformersa: Doba izumiranja Nikola Pelc (27) venčali su se u subotu u Palm Biču, na Floridi. 

Nikolin otac, investitor Nelson Pelc iz Trian Fund Managementa, navodno vredi 1,7 milijardi dolara. Na listi gostiju  nalazilie su se kolege iz Victoria's Spice Girl – Mel B, Mel C, Ema Bunton i Geri Horner– kao i Eva Longoria, Rokoo Ritchie, šef kuhinje Gordon Remzi i njegova porodica Điđi Hadid. Nikol Riči, Elizabet Herli, sportski agent Dejv Gardner (iako verovatno bez Liv Tajler, od koje se razveo prošle godine) i Tom Brejdi i Žizel Bundhen.

 

Dok je Nikola nosila haljinu iz modne linije Victoria Bekam za svoje vereničke fotografije, ona je ušla u visoku modu za svoju venčanicu, te je ima Valentino venčanicu skrojenu po njenoj meri. 

 Bliski izvor rekao da je „Viktorija zamoljena da dizajnira venčanicu – dizajnirala je venčanicu svoje prijateljice Eve Longorije – ali očigledno njen modni brend više ne proizvodi venčanice, pa je bila srećna što je Valentino preuzeo tu čast. Dovoljno je nervozna zbog ovakvih stvari bez dodatnog tereta odgovornosti za haljinu. “

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU