Preudobno, urbano i elegantno: Mnogo je razloga zašto su OVI odevni predmeti ponovo u trendu (FOTO)

Jelena Knežević

16. 04. 2022. 000000 16:30

Foto: Unsplash

Kombinezoni i kompleti od satena, svile i drugih sličnih materijala definitivno su nešto što morate imati u garderoberu. Ovi komadi izuzetno su udobni, ali opet u njima ćete izgledati dposebno i elegantno.

Koliko god dugo ih nosili u toku dana, biće vam jako udobni. Neki ih nazivaju i "pidžama-odelima", jer su spoj ležernog i sofisticiranog.

Loading...

Foto: Pinterest

Jedna od najvećih prednosti kod nošenja ovih kompleta jeste što ih možete ukombinovati pođednako dobro i sa patikama, štiklama, mokasinama ili papučama.

Pročitajte još: Svi koristimo ovaj termin koji datira još od Rimskog carstva, a da li znate šta zapravo znači SPA?

Loading...

Foto: Pinterest

Ako preferirate da budete u centru pažnje, uvek možete odabrati šareni i upečatljiv print. Oni koji više vole jednostavnost odabraće svedene i manje upadljive printove i boje.

Pročitajte još: Pet najboljih načina za nošenje crnih mokasina ove sezone

Loading...

Foto: Pinterest

Možete ih naći u milion varijanti - bilo da je reč o kimono verziji, kombinezonu, pantalonama, košulji - prilagodljivi su svačijem ukusu i preferencijama.

Loading...

Foto: Pinterest

Mnogo je načina na koji ih možete nositi, a pored standardizovanih oblika tu su i oni malo drugačiji. Bilo da idete na posao, piće sa drugaricama, u šetnju, na koktel - priličiće svakoj varijanti.

Pročitajte još: Pravilo "60 sekundi": Bez skupih preparata preporodite kožu lica uz pomoć NAJJEDNOSTAVNIJEG TRIKA

Loading...

Foto: Pinterest

Bez imalo truda izgledaćete urbano i šik gde god se našli, a uz sve to, osećaćete se veoma prijatno u ovim finim materijalima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU