Oglas
· · Komentari: 0

Pet najboljih načina za nošenje crnih mokasina ove sezone

Cipele koje nikada neće izaći iz mode

1649847190_pjimage--1-.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Visoke potpetice biramo za posebne i specijalne događaje. One jednostavno daju neophodnu notu svakoj svečanijoj prilici. Ali, za odlazak na posao, šetnju, kafu sa društvom, odnosno za svakodnevnu varijantu - odabraćemo ravnu obuću. Boljeg i moćnijeg odabira nema od mokasina!

NJih zaista možete nositi uz sve - bila to haljina, odelo, suknja ili, pak, farmerke, šorts visokog struka... Uklopljive su u svaku varijantu, a sa njima nemate nikakve sumnje da ćete pogrešiti. Bilo da ih imate u crnoj, bordo, maslinastoj ili krem boji one su nepogrešiv odabir. Posebno se to može reći za crne mokasine koje možete nositi u milion i jednoj kombinaciji.

Ako nemate ideju kako uz šta ih sve možete nositi, predstavljamo vam pet kreativnih načina.

Pročitajte još: Kako BRZA MODA uništava PLANETU i naše ZDRAVLJE? Evo šta treba da preduzmete!

Sa crnom bojom nikada nećete pogrešiti. Crna je sinonim za elegantnost, sofisticiranost, formalnost. Pored toga, ova boja sugeriše i tajanstvenost. Odaberite jednostavne i klasične komade za šetnju ili piće sa drugaricama! Tamne mokasine su prosto must have svakog cipelarnika.

Još jednu ideju kako ukombinovati tamne mokasine daju nam najstilizovanije žene - Parižanke. Sa oversized jaknom i suknjom u nežnijim tonovima upotpunjenim crnom torbom i mokasinama u istoj boji osiguraćete da se svi okrenu za vama na ulici.

Pročitajte još: Model farmerki koji je postao hit ove sezone: Krajnje neobičnog kroja, zaludele najpoznatije trendseterke

 Muška košulja na nežnijem polu, ima posebnu čar. Ugrabite jednu takvu i navucite džemper preko - sa crnim lakovanim mokasinama sa nešto višim đonom izgledaćete stilizovano bez mnogo truda!

Za one kojima je eksperimentisanje sa garderobom jača strana, evo savršene ideje. Da li ste ikad pomislili da odelo, trenerka i mokasine mogu ići zajedno? Mogu, i poprilično moćno izgleda kombinacija!

Pročitajte još: Lice Selme Hajek izgleda ZATEGNUTO I MLADOLIKO: Otkrivamo vam TAJNU njene LEPOTE (RECEPT)

Krem nijanse, sive i crne tako izgledaju šik i urbano kad se dobro ukombinuju. Priznaćete, cipele daju posebnu čar ovom autfitu.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas