Kako se nose najpopularnije farmerke prolećne sezone? "Baggy" model postao omiljen ženama širom sveta (FOTO)

Kristina LJubisavljević

15. 04. 2022. 000000 18:00

Foto: Shutterstock

Uske farmerke prošle godine ustupile su mesto drugim modelila koje su žene dugo čekale. Tako su na modnu scenu stupili široki modeli nogavica, a ovog proleća i predstojećeg leta posebno će biti izražene one pod nazivom "baggy" farmerke.

Farmerke za proleće 2022

Govorimo o teksau opuštenih nogavice koje idu sve do poda, a prati ih širok kroj još od struka. Tokom tolih dana biće nam posebno drage, a imaju jednostavno pravilo za kombinovanje (koje može i da odstupa).

Pročitajte još: SLINGBACK CIPELE zaludele svetske influenserke: Potpetice koje su pobrale najviše lajkova na Instagramu (FOTO)

Široke farmerke prema pravilu "zahtevaju" kraću i užu majicu ili košulju ukoliko idete na sigurno varijantu. 

Loading...

Međutim, sadašnja moda često odstupa od nepisanih pravia, pa sve češće vidimo ovaj model uz takođe široke gornje delove. Ovaj model postao je i odlična zamena za trenrke, pa ćemo ih viđati i uz dukseve.

Loading...

Da se "baggy" farmerke uklapaju uz svačiji stil ili trenutak dana dokazuje i to da se na revijama sve češće sretalo to da ih modeli nose i uz elegantnu obuću. Tako da, izbor je na vama, oslušnite svoje raspoloženje i posegnite za omiljenom kombinacijom.

Loading...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU