· · Komentari: 0
KORISNO

Da li ste čuli za pravilo 2-2-2? Uz pomoć njega veze ne mogu da propadnu!

Izdvojte vreme samo za vas dvoje!

1617624393_romance-1934204_640.jpg
Foto: Pixabay

U današnje vreme u 21. veku nije jednostavno stalno održavati vezu uzbudljivom, interesantnom, zanimljivom...Svakodnevno smo pod stresom, muče nas problemi na poslu, nalazimo se pred novim izazovima. Sve to utiče i na ljubavni aspekt života.

Pročitajte još: Šta svađe otkrivaju o vašoj vezi?

Međutim, stručnjaci kažu da postoji jedna strategija koja može pomoći da se sve to prevaziđe.

Međutim, možemo uspješno da se odbranimo koristeći ovu jednostavnu strategiju!

Svake druge nedelje parovi moraju da odvoje vreme samo za sebe, i da se posvete jedno drugom. Nije bitno da li je to romantična večera, zajedničko kuvanje ili odlazak u neki pab na laganu večerul. Bitno je da zajedno zadovoljite čulo ukusu, ali i da ste u tome zajedno. 

Pročitajte još: Žene na sajtu za upoznavanje priznale: Muškarci sa pivskim stomakom su privlačni!

Svaka dva meseca treba da vam na rasporedu bude veća "pauza". To podrazumeva odlazak u neki grad na izlet, odlazak u neku banju ili romantičan vikend na selu. Važno je da tada provedete vreme sami!

Svake dve godine treba da odete na zajednički duži odmor i to obavezno treba  da uvrstite u zajedničke aktivnosti. Važno je da otputujete sami, bez porodice i prijatelja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.