Džoni Dep VIŠE NIKADA neće glumiti u filmu "Pirati sa Kariba"! Zbog optužbi njegove bivše partnerke, Dizni je prekinuo saradnju sa Depom

Katarina Nikolić

22. 04. 2022. 000000 20:00

Foto: Jutjub Printskrin/_Viper_the_gamer_

Kako navodi Dep, kakav god da bude ishod suđenja, mrlja na njegovom imenu ostaje trajna. Sada je u toku suđenje za klevetu od 100 miliona dolara koju je Dep pokrenuo protiv svoje bivše partnerke Amber Herd.

Pročitajte još: Džoni Dep na suđenju pričao o teškom detinjstvu: "Emocionalno zlostavljanje je ono što nas je uništavalo"

Dok ga je ispitivao sopstveni advokat, Dep je priznao da ga je Dizni izbacio iz Pirata sa Kariba 6 samo nekoliko dana nakon što je članak objavljen. I nakon unakrsnog ispitivanja, upitan je za članak u Dejli Mejlu u kojem se navodi da je Dep izbačen iz filma. 

„Nisam bio svestan toga, ali to me ne iznenađuje“, svedočio je. „Dve godine su prošle od stalnog pričanja širom sveta o tome da sam ja taj koji tuče žene. Dakle, siguran sam da je Dizni pokušavao da prekine veze da bi bio siguran."

Depova tekuća tužba tvrdi da je njegova karijera pretrpela nepopravljivu štetu kada je Amber napisala članak u Vašington postu u kojem je aludirala na Depa, a da ga nije identifikovala po imenu. On tvrdi da je to bio okidač za njegove probleme u karijeri. „Bio bih prava budala da ne pomislim da je to uticalo na moju karijeru na osnovu reči gospođe Herd, bez obzira da li su spomenuli moje ime ili ne“, rekao je on.

Takođe je naveo da je njegova karijera „završena” od „onog trenutka kada su iznete optužbe”. „Kada se to desilo, izgubio sam tada“, objasnio je. „Bez obzira na ishod ovog suđenja, to ću nositi do kraja svog života... Tužim je zbog klevete i raznih laži kojima je dovela moj život do kraja."

Međutim, Dep je takođe potvrdio da je Dizni nastavio da prodaje robu Džeka Speroua.

„Nisu uklonili moj lik iz vožnji“, rekao je. „Nisu prestali da prodaju lutke kapetana Džeka Speroua. Ništa nisu prestali da prodaju." Uprkos Deppovim tvrdnjama, on je takođe potvrdio da se nikada neće vratiti u Pirate sa Kariba. Unakrsni ispitivač Ben Rotenborn je rekao: „Činjenica je, gospodine Dep, da sada i da vam Dizni ponudi 300 miliona dolara, ništa vas na ovoj zemlji ne bi nateralo da se vratite i radite sa Diznijem na filmu Pirati sa Kariba ? Tačno?"

„To je istina“, odgovorio je Dep.

Izgleda da su dani kapetana Džeka Speroua odbrojani... i franšiza će verovatno ploviti bez njega. Pogotovo sada kada Dizni ima novo ponovno pokretanje u radu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU