Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Džoni Dep obožava da se igra sa Barbikama, a razlog je neverovatan

Slavni glumac otkrio nepoznate detalje o sebi

1616579519_dzoni-deo.jpg
Foto: Youtube printscreen / ScreenSlam
Oglas

Iako važi za jednog od najvećih holivudskih zavodnika, Džoni Dep, iznenadio je sve kada je otkrio da obožava da se igra sa lutkama, posebno sa barbikama koje mu pomažu kada se priprema za neku veliku ulogu.

Pročitate još: Glumac Slaviša Čurović za Magazin Novosti: Razvod je BUDALAŠTINA, treba trpeti! Više šetaju pse, no decu - zato i NESTAJEMO!

- Zajedno sa ćerkom sam se dosta igrao sa Barbikama. Znao sam na njoj da testiram likove - izjavio je u jednom intervjuu slavni glumac i dodao da ga je ćerka često kritikovala kada se igraju da bude normalna Barbika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

- Tata, budi normalna Barbika, prestani s tim raznim glasovima. Tada sam i prestao da se igram s njom - rekao je Džoni Dep i otkrio da ima veliku kolekciju Barbika, koje mu pomažu u glumi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas