· · Komentari: 0

Ovako DžONI DEP PRIČA SRPSKI: NJegovo prijateljstvo sa Srbijom dugo je više od 30 godina (VIDEO)

Holivudski glumac Džoni Dep (57) već decenijama voli Srbiju, što je pokazao čestim dolascima, ali i odlukom da film “Minamata” snima u Beogradu i našoj zemlji.

1620412289_Depositphotos_50742529_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Holivudski glumac već decenijama voli Srbe i Srbiju a tokom tog vremena naučio je naš jezik i više od psovki

Za ovu sredinu vežu ga i brojna višegodišnja prijateljstva, a jedno od takvih je i sa našim a svetski poznatim scenografom Miljenom Kljakovićem Krekom. Zvezda serijala “Pirati s Kariba” govorio je o radu i prijateljstvo sa Kljakovićem u dokumentarnom filmu “Kreka: Lovac na snove”, koji će biti prikazan na zatvaranju FEST-a, i tom prilikom pokazao kako govori srpski jezik.

Pročitajte još: Viktorija Bekam otkrila o superzvezdi: "Spajs grls" su stvorile Bijonse!

Sem što je opsovao na čistom srpskom jeziku, holivudski glumac potvrdio je da njegovo poznavanje srpskog ide više od obične psovke.

- Hajdemo da se napijemo - izgovorio je Dep na srpskom jeziku, nakon prijateljskom zagrljaja sa Kljakovićem. Glumac je ranije, u brojnim intervjuima govorio da “obožava Srbiju i Srbe”.

LJubav Džonija Depa prema Srbiji datira još iz devedesetih. On je 1992. godine u beogradskom SKC-u svirao gitaru zajedno sa grupom “Partibrejkers”, kada je zajedno sa američkim rediteljem Džimom Džarmušom bio gost najpoznatijeg filmskog festivala u Beogradu. NJih je tada u naš glavni grad doveo reditelj Emir Kusturica koji je sa Depom pre toga snimao film “Arizona Dream”.

Pročitajte još: Bujno poprsje i savršen struk: Sofija Milošević nakon osam meseci od porođaja pokazala savršenu figuru (FOTO)

Kasnije, nakon što je poneo titulu najplaćenijeg glumca Holivuda zahvaljujući ulozi pirata Džeka Speroua, Dep je bio gost Kustendorfa, Kusturičinog filmskog festivala u Drvengradu na Mokroj gori, a zatim je pre dve godine na ulicama Beograda snimao film “Minamata” koji će takođe premijerno biti prikazan na FEST-u.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.