Da li ga prepoznajete? Preslatki dečak sa slike bio je velika domaća ZVEZDA, a onda se naglo povukao sa muzičke scene (FOTO)

Jelena Blažić

27. 04. 2022. 000000 12:30

Foto: Instagram prinscreen/milanstankovic

Proslavio se učešćem u takmičenju za Zvezde Granda i bio je jedan od glavnih favorita, ali mu je pobedu preuzeo Dušan Svilar.

Pročitajte još: Pojavio se snimak: Evo šta je Alek Boldvin radio nekoliko minuta pre nego što je usmrtio Haulinu Hačins (VIDEO)

Veliku popularnost je stekao izvodeći pesmu Zdravka Čolića „Krasiva“. NJegov zaštitni znak je njegova frizura koja je gotovo jedinstvena na estradnoj sceni u Srbiji. Godine 2007. njegovi singlovi se pojavljuju na kompilacijskim diskovima Zvezda Granda, a 2009. godine izdao je svoj prvi album pod nazivom "Solo" sa koga se izdvojilo nekoliko pesama.

Srbiju je predstavo na izboru za pesmu Evrovizije 2010.  u Oslu sa pesmo "Ovo je Balkan", gde je zauzeo 13. mesto. Pogodili ste, u pitanju je Milan Stanković.

Milan Stanković nakon velikog uspeha, iznenada se povukao sa javne scene. Odlučio se za povučeniji život, a nedavno se spekulisalo i da je mir pronašao u manastiru.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU