Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Šta će reći Haris? Milan Stanković i Rada Manojlović javnom prepiskom zbunili sve (FOTO)

Bivši ljubavni par, prepiskama zbunio javnost

1632291503_milan-stankovic.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Milan Stanković na društvenoj mreži Tviter, objavio je neobičan status koji je izazvao brojne reakcije njegovih fanova, ali i bivše devojke Rade Manojlović, koja nije mogla a da bivšem dečku ne odgovori na komentar.

Pročitajte još: SLOBODA MIĆALOVIĆ ZARAŽENA KORONAVIRUSOM - zbog nje PREKINUTO snimanje serije?! Oglasila se i lepa glumica

- Danas sam izašao iz kuće i živ sam - napisao je Milan status na Tviteru, a onda je usledio i komentar Rade Manojlović.

- Nije moguće, vrati se brzo unutra, upali TV, otvori sve portale i videćeš da je to što ti radiš nemoguće, bukvalno podvig - napisala je Rada.

Foto: Printscreen Twitter

- Ja sam izgleda specijalno hrabar, kad nisam umro na ulici niti ubio nekoga ovako nemaskiran i "opasan po okolinu" - odgovorio joj je Milan.

Pojedini fanovi, shvatili su njihovu prepisku kao priču u šiframa, dok su drugi bili oduševljeni njihovim potezom.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas