· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Milan Stanković otkrio ko je njegov HEROJ: "Ona je moja duša i najhumanija osoba" (FOTO)

Milan Stanković, objasnio je koga u životu voli najviše i kome se divi

1628085198_milan.jpg
Foto: YouTube printscreen /RTS

Sestra Milana Stankovića, nema veze sa javnim životom, ali zato radi jedan od najhumanijih poslova.

Pročitajte još: Nemaju osnovnu kulturu i ponašaju se uličarski: Da li znate koje su najbezobraznije svetske zvezde?

Naime, ona je medicinska sestra i mesecima je radila u kovid bolnici, gde je pomagala ljudima koji su oboleli i spašavala im živote. Milan je postavio sestrinu fotografiju u bolničkoj opremi, a dirljiv opis pokazuje, koliko je vezan za Nastasiju.

Nastasija je pravi heroj

- Ovo je moj heroj i idol, moja rodjena sestra Nastasija, duša i najhumanija osoba koju znam... Večeras je na dužnosti. Spašavaju živote obolelih od COVID 19... Ljubi te bata - napisao je pevač u opisu fotografije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.