Belo pileće meso preliveno povrćem je veoma sočno, a ukus je neodoljiv (RECEPT)

Nevena Todosijević

23. 05. 2022. 000000 13:20

Foto: Printscreen Youtube / Home kitchen with Danny

Svi ukućani će se sigurno oduševiti ovim obrokom!

Sastojci:

  • 800 g pilećeg filea
  • šunka
  • tvrdi sir
  • 2 crna luka
  • 3 čena belog luka
  • 2-3 paprike
  • 400 ml paradajz sosa

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji(FOTO)

Priprema:

  1. Isecite meso na tanke šnicle, pa posolite i pobiberite.
  2. Na svako parče stavite šunku, pa pospite rendanim sirom i urolajte.
  3. Poređajte u nauljenu tepsiju. Iseckajte crni i beli luk, paprike, pa propržite u tiganju nekih 10 minuta.
  4. Sipajte paradajz sos. Začinite po želji, pa sipajte preko mesa.
  5. Pospite rendanim sirom. 
  6. Pecite u zagrejanoj rerni na 190°C oko 35 minuta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

BONUS VIDEO: