· · Komentari: 0
ENTERIJER

MODERNO I SMELO: Ako planirate renoviranje znajte da je KUHINJA u DVE boje popularna (FOTO)

Ovaj trend nastao je pre par godina, a vremenom je postao sve popularniji.

1626172578_kitchen-728727_1920.jpg
Foto: Piksabej

Kuhinja je kutak u domu koji je jako važan. U njoj se spremaju porodični ručkovi, čitaju recepti, ili se pak eksperimentiše sa ukusima.

U kuhinji ćete zasigurno svakog dana provesti neko vreme - nekad kraće, a nekad duže.

Stoga je jako važno da i taj deo doma bude opremljen s puno pažnje, kako bi vam bio prijatan boravak i spremanje hrane.

Pročitajte još: ULAZNA VRATA mogu da privuku novac i harmoniju, ali ako ŠKRIPE to je LOŠ ZNAK!

Vremenom su se menjali različiti stilovi opremanja kuhinje: od rustičnih detalja, pa sve do modernih minimalističkih ravnih frontova.

Što se boja tiče, jedno vreme je najpopularnija bila kuhinja u bledim bojama - bela, oker, slonova kost, bež.

Kako su svetle boje teške za održavanje, dizajneri enterijera su odlučili da spoje lepo i praktično, pa je novi trend, koji je nastao ne tako davno, iz godine u godinu sve popularniji.

Kuhinja u dve boje

Reč je o kuhinjama u dve boje, u kojima se, kako i sam naziv kaže, gornji elementi razlikuju od donjih po boji, ili pak i po izboru materijala od kojih su napravljeni.

Ukoliko ste ljubitelji svetlijih kuhinja, možete da razmislite o tome da vam samo gornji elementi budu u tim bojama, dok za donje možete izabrati neke tamnije, koji će se lakše održavati.

Ovakav dizajn posebno će biti efektan ukoliko vam je kuhinja spojena sa trpezarijom i dnevnom sobom.

Pored toga, elementi u dve boje su idealno rešenje ako niste dovoljno smeli da se usudite da vam cela kuhinja bude u teget, zelenoj ili sivoj boji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.