Zavirite iza kulisa EVROVIZIJE u Torinu: "KONSTRAKTI se dešava ista stvar kao i Mariji Šerifović pre 15 godina u Helsinkiju"

Jelena Blažić

05. 05. 2022. 000000 14:59

Foto: Ataimages

Desetak minuta pre druge probe u Torinu na izboru za Pesmu Evrovizije šefica delegacije Srbije Anja Rogljić uključila se u program televizije K1 i gledaocima omogućila da zavire iza kulisa ovog velikog i popularnog takmičenja. 

Pročitajte još: Miloš Timotijević otkrio nepoznate detalje: "Naša cela serija košta, kao jedna epizoda strane"

- Mi ovde zaista imamo ozbiljan posao, od devet ujutro smo u Areni i samo šminka i pripreme za probu traju dva i po do tri sata – rekla je Anja Rogljić u emisiji „Kec na jedanaest“ i dodala:

 – Nameštamo mikrofone, sve uvežbavamo... Ovde i dalje važe kovid mere, testiramo se svaka 72 sata. Na današnjoj probi u Areni biće i novinari, i radujemo se da čujemo njihove utiske, jer na prvoj probi publike nije bilo- rekla je Anja da uspešno rešavaju i problem sa scenografijom, odnosno sa čuvenim suncem koje je svim predstavnicima malo otežalo pripreme za nastup 10, 12. i 14. maja. 

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zemlja gruva (@zemlja_gruva)

- Trebalo je da na nastupu imamo kombinaciju svetla i LED ekrana ali zbog tehničkih problema sada prilagođavamo nastup, ali veoma smo zadovoljni kako sve izgleda. Svi se trude da ispune svaku našu želju i svi redom pozitivno reaguju na našu pesmu i daju nam veliku podršku. Razgovarala sam sa kolegama sa irske televizije i kazali su mi da su uvereni da ćemo biti u top 10 i da cela njihova televizija navija za nas. Ja se nadam da ćemo biti i bolji od toga, bar u top 5 najboljih pesama ove godine – rekla je Anja Rogljić. 

Otkrila je gledaocima televizije K1 da joj se ove godine desila situacija koja je veoma podsetila na Evrosong u Helsinkiju pre 15 godina kada je naša Marija Šerifović trijumfovala. 

- Nakon prve probe tada je supervizor Evrosonga, Šveđanin, sišao da nas pozdravi i da nam kaže da je oduševljen. I sada, 15 godina kasnije, Šveđanin je ponovo supervizor i nakon prve probe došao je do nas, pozdravio nas i rekao da ima velika očekivanja i da nam je nastup veoma dobar - dodala je Anja.

Pročitajte još: Ispovest Irfana Mensura: "Dva dana pre nego što je umro poslao mi je OVU PORUKU"

Konstrakta se nakratko pojavila u kadru i rekla da se oseća sjajno i da je spremna za današnju probu. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU