Oglas
· · Komentari: 0
poznati

"ORIGINALNOSTI MANJKA" Ksenija Hurricane otkrila šta misli o Konstrakti: "Iznenađena sam što je narod glasao za nju"

Pevačica Ksenija Knežević dala je svoj stručni sud o ovogodišnjoj predstavnici na Evroviziji

1650525410_Untitle58566d.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/ AmiG Show
Oglas

Ksenija Knežević je na poslednjoj održanoj "Evroviziji", zajedno sa Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić, predstavljala Srbiju i zabeležila najbolji rezultat naše zemlje u prethodnih šest godina, 15. mesto u finalu.

Kao neko ko već prošao kroz poznato takmičenje, pevačica Ksenija Knežević bez zadrške je podelila svoje mišljenje o novoj srpskoj predstavnici, Konstrakti, te njenoj pesmi "In corpore sano".

- Originalnosti generalno manjka, pa su njena pojava i nastup došli kao pravo osveženje - rekla je na početku Ksenija.

Pročitajte još: "ISPRAVLJAM TI FALŠEVE VEĆ 20 GODINA": Mili pogodio Cecu gde ne treba, ZARATILI pred kamerama: "Sram te bilo"

- Iskreno, bila sam iznenađena što je naš narod u tolikom broju glasao za nju, ali verujem da će Konstrakta na jednako pozitivan način iznenaditi i evropsku publiku - dodala je ćerka pevača Nenada Kneževića Kneza.

Ksenija je otkrila i šta prognozira Konstrakti u Torinu sledećeg meseca.

- Verujem da će nam doneti visok plasman. Ivana, Sanja i ja smo se čule sa njom i čestitale joj - zaključila je Kneževićeva za "Stori".

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas