MODNA KATASTROFA na sceni Zvezda Granda! Ana Bekuta OČITALA LEKSIJU takmičarkama (FOTO)

Jovana Pejinovic

08. 05. 2022. 000000 09:40

Foto: Printskrin/Jutjub/Zvezde Granda

Duel Maje Đorđević i Anastasije Ićurup u takmičenju Zvezde Granda izazvao je pravu pometnju, nakon čega je jedna takmičarka napustila takmičenje.

NJihovi provokativni stajlinzi su bili previše za čuvene pevačice Snežanu Đurišić i Anu Bekutu, iako je Ana smogla snage i da uputi pohvale pored šoka od modnog izdanja mladih pevačica.

Foto: Printskrin/Jutjub/Zvezde Granda

Ana je Maji na bini prvo uputila savete što se tiče pevanja, a onda prokomentarisala i Majin stajling: "Ona je oličenje pristojnosti, u odnosu na neke koji su se ovde pojavljivali..."

Pročitajte još: Jovana Jeremić NAPRAVILA HAOS u jutarnjem programu! Zavodnički pogled, uvijanje kukovima i TANGA FARMERKE, bilo je svega (FOTO)

Foto: Printskrin/Jutjub/Zvezde Granda

Mariji nije bio jasan Anin komentar, pa je odmah upitala: "Kakvo oličenje pristojnosti kad je to ona devojka?", nakon čega je Ana objasnila da se "obukla pristojnije nego prošli put kada je dobila oštre kritike na račun stajlinga".

Pročitajte još: Crno, pa se PROVIDI? Potpuni PROMAŠAJ u stajlingu pevačice Elme Sinanović obeležio nastup u Beogradu (FOTO)

Ana Bekuta je onda odlučila da upiti iskren savet mladim pevačicama, ali i da iskritikuje kolegu:

"Moram da kažem da imam strahovitu primedbu na vaše oblačenje, pogotovo na Maju. Ja ne znam šta to znači, gde vi to nalazite, gde kupujete te stvari, to je katastrofa na šta to liči. To je tako jeftino, izgledate jeftino da je to katastrofa. Ne može ovo ovako, deco, ja neću dozvoliti da ne kažem ovo, vi utičete na decu koja nas gledaju. Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe što ih teraš da se ovako oblače. Ovo je neprimerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad", rekla je Ana Bekuta.

BONUS VIDEO: