Oglas
· · Komentari: 0
ŠTA IM BI

Modni kritičari UŽASNUTI! 10 NAJGORE OBUČENIH zvezda na Met Gali 2022 (FOTO)

Met Gala 2022 je donela epske stilske vrhunce i neizbežne modne padove. Modni kritičari su odlučili ko su najgore obučene zvezde večeri. Tema večeri je bila pozlaćeni glamur, ali ove poznate ličnosti su daleko od toga

1651562458_pjimage---2022-05-03T092042.361.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ko je izgledao najgore na Met Gala 2022? Ko se najmanje trudio? Da li je praćenje teme uopšte važno?! Hajde da krenemo.

Ben Plat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ Thailand (@gqthailand)

Dugi nokti, spoj korseta i sakoa, a pantalone čudnog kroja, uvrstili su glumca među najgore obučene, po modnim kritičarima.

Pročitajte još: Ovo je njihov odgovor na "POZLAĆENI GLAMUR"! Pogledajte PET NAJBOLJE OBUČENIH dama na ovogodišnjoj Met Gali (FOTO)

Ejmi Šumer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Ovo je tako blizu da bude kul bez napora, ali, nažalost, nešto u vezi sa kombinacijom naočara za sunce u zatvorenom prostoru, kutijaste haljine sa blejzerom, asimetričnih porubova, zatvaranja na duplo kopčanje i visećih bejzbol prošivenih akcenta je samo jedan korak iznad linije.

Kendal Džener

Odeća je zapravo u redu - možda je ta jukstapozicija između prozirnog rezervoara i obimne suknje malo preterana - ali pravi zločin su Kendalline plave obrve.

Pročitajte još: LEPA GLUMICA SE OBLAČI KAKO HOĆE: "Kada sam napunila 50, kupila sam čizme do butina, neću da se povlačim" (FOTO)

Kris Džener

Ko ne voli ćebe sa rukavima? Niko kada je ukrašeno dijamantima i šeta po crvenom tepihu.

Kortni Kardašijan

Iako je skoro uvek bolje obučena od svog dečka, Kortni je ovog puta uspela da bude lošije obučena "polovina". Da budemo pošteni, to je Tom Braun protiv neke vrste čudnog bež obloga za telo, tako da to nije veliki podvig.

Ilon Mask

Nema mržnje prema Mej, izgleda divno. U stvari, bilo je krajnje obzirno od strane Ilona da napusti svoj tron na Tviteru, obuče uniformu batlera i otprati svoju majku na Met Gala događaj.

Sara Džesika Parker

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Glumica inače važi za nekoga ko se razume u modu, ali ovog puta nije bilo tako. 

Frederik Robertson

Jedna od većih modnih misterija večeri. Svakako je postigao da su sve oči uprte u njega.

Pročitajte još: SKUP DETALJ JE NJENO TAJNO ORUŽJE: Pogledajte Viktorijinu ogrlicu od 2 miliona evra koju je nosila na venčanju sina (FOTO)

Emili Ratajkovski

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Modni stručnjaci su jednoglasno saglasni da se boho perle nisu vratile u modu.

Bela Hadid

Kako su pali moćni. Bela je obično tako besprekorno ukrašena i na ulici i na crvenom tepihu. Nažalost, ovaj zbrkani nered kože, bisera i šiški je šteta epskih razmera.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas