NJene hitove i danas pevamo: Ova hrvatska pevačica bila je popularna devedestih, a danas je udata za sina srpskog političara i živi u Nemačkoj (FOTO)

Jelena Knežević

10. 05. 2022. 000000 17:30

Foto:Jutjub/printskrin/

Vesna Pisarović važila je za jednu od najpopularnijih pevačica devedesetih, a sa htovima "Da znaš" i "Dolje na koljena" stekla je veliku slavu. NJenim pesmama se stalno vraćamo i rado ih preslušavamo iznova i iznova.

Pisarovićeva je davne 2002. godine predstavljala Hrvatsku na Pesmi za Evroviziju u Talinu, izvodeći numeru na engleskom jeziku.

Pročitajte još: LAST MINUTE AKCIJA - PRAVA ATRAKCIJA U WAYOUT-U

Zanimljiva je činjenica da se lepa hrvatska pevačica udala za sina političara Milorada Pupovca, predsednika Srpskog narodnog vijeća u hrvatskom Saboru, Ozrena Pupovca.

Ozren i Vesna su se preselili u Berlin. NJen suprug je scenarista, dok ona ističe da nikada nije prestajala da se bavi muzikom.

Posvetila se školovanju svog glasa u Evropi, a kako tvrdi za to vreme retko je davala intervjue i bila prisutna u medijima.

- Danas se muzikom bavim i više nego pre. Duže vreme nije me bilo u medijima jer sam se pre osam godina odselila iz Hrvatske da bih studirala džez-pevanje, prvo na konzervartorijumu u Hagu, a posle u Londonu. Za vreme studija retko sam davala intervjue jer mi se činilo da nemam šta da kažem. Jednostavno, studirala sam i učila novi muzički jezik. Tokom svih ovih godina uporedo sam održavala džez koncerte po Evropi i pop koncerte u Sloveniji. Lepo je menjati dve potpuno drugačije muzičke ekspresije i moram priznati da sad još više uživam u pop-koncertima nego ranije — izjavila je Pisarovićeva, prenosi "Glossy".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU