Oglas
· · Komentari: 0

Drugi supružnik Tine Tarner ŽRTVOVAO JE ORGAN da bi je spasio jer „nije želeo drugu ženu“

Veza Tine Tarner i njenog bivšeg supruga Ike Tarnera bila je veoma javna i nije se dobro završila

1652085303_tina.jpg
Foto: Youtube Printskrin/OWN
Oglas

U stvari, kraljica popa se prilično plašila da se ponovo uda. Uprkos tome, ipak je pronašla drugu šansu u ljubavi i apsolutno je uspela. Njen drugi muž, muzički direktor Ervin Bah, toliko je voli, zapravo, da joj je donirao sopstveni bubreg kako bi joj spasao život.

Pročitajte još: Da li biste je prepoznali? Ovu Srpskinju dobro znaju u modnom svetu i važi za pobornicu PRIRODNOG IZGLEDA (FOTO)

Prvi brak Tine Tarner sa muzičkom zvezdom Ajkom Tarnerom nije bio dobar. Ajk je bio uvredljiv, i fizički i emocionalno. Njihov brak nije potrajao, a četrnaest godina kasnije Tina ga je konačno napustila. Nakon traumatičnog prvog braka, Tarner nije bila toliko sigurna u pronalaženje ljubavi po drugi put, a svakakonije planirala brak. Međutim, kada je prvi put videla Ervina, život joj se promenio. 

Tina i Ervin su se upoznali 1985. godine kada je Ervin, 30-godišnji nemački muzički direktor, dobio zadatak da pokupi Tinu na aerodromu u Nemačkoj. U to vreme Tina je imala 47 godina i već je bila svetski poznata superzvezda. Ona opisuje šta je osećala prema Ervinu i da je to bila „ljubav na prvi pogled“:  „Imao je najlepše lice. Niste mogli to propustiti. Bilo je to kao da kažeš: „Odakle je došao?“ Zaista je izgledao tako dobro. Srce mi je poludelo. To znači da su se duše srele. Ruke su mi se tresle.” prisetila se u Tina Tarner i dodala: „Čak i tada, mogla sam da ignorišem ono što sam osećala – mogla sam da slušam glasove duhova u svojoj glavi koji mi govore da nisam izgledala dobro tog dana, ili da ne bih trebalo da razmišljam o romansi jer se nikad dobro ne završava . Umesto toga, slušala sam svoje srce. Napustila sam svoju zonu komfora i stavila sam za prioritet da upoznam Ervina.” 

Ervin kaže da za njega veza nije bila tako trenutna kao za Tinu. Bio je u radnom režimu i tako nije razmišljao o ljubavi ili pronalaženju buduće ljubavi svog života. On je jednostavno ispunjavao zadatak da pokupi megazvezdu sa aerodroma uoči njenog koncerta. Iz tog razloga, nije se osećao nervozno i bio je prilično opušten.  Kada je čuo da je Tina Tarner zainteresovana za njega, Ervin je odlučio da je poseti u Nešvilu. Nakon toga je nastavio da je posećuje gde god je bila, kada je bio u mogućnosti. Tina ga je opisala kao "tako drugačijeg" od svog bivšeg. Bio je opušten, nepretenciozan i prijatan. Njihova ljubav je nastavila da raste, a sada su zajedno više od tri decenije.

"To je ljubav. To je nešto što oboje imamo jedno za drugo. Ja to uvek nazivam električnim nabojem. Još uvek ga imam. Iako sam je napustio pre dva sata, još uvek imam taj osećaj. To mi je u srcu. Osećam se veoma lepo zbog toga.” rekao je Ervin.

Ervin nikada nije odustao od nje
Godine 1989, za Tinin 50. rođendan, Ervin je zaprosio. Međutim, uprkos dubokoj ljubavi prema njemu, Tina nije rekla da. Nije rekla ni ne, samo mu je rekla da nema odgovor. Za nju je brak bio strašna stvar. To je značilo vlasništvo i gajilo je mnogo negativnih osećanja i uspomena iz njene prošlosti. Međutim, Ervin to nije shvatio kao razlog da par ne budu zajedno. Ostali su zajedno, a Tina se na kraju preselila u Cirih gde par i danas živi.

Konačno, 27 godina nakon što su počeli da se zabavljaju, Tina je konačno pristala da se uda za Ervina. Svoje venčanje održali su na svom imanju pored jezera u Švajcarskoj sa 200 prisutnih.

Tina Tarner je otkrila da je bila podvrgnuta transplantaciji bubrega sa organom koji je donirao njen suprug. Ona kaže da ju je njen suprug Ervin Bah „šokirao rekavši da želi da joj da jedan od svojih bubrega“. Tarner kaže da je bila „preplavljena velikodušnošću njegove ponude“. Tarner piše da se nakon toga osećala „srećnom, preplavljenom i laknutom što su prošli kroz ovo živi“.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas