· · Komentari: 0

Marija Šerifović konačno progovorila: "Znala sam pre nego što je postalo javno"

Pevačica otvoreno progovorila o svemu

1652163465_marija.jfif
Foto: Youtube printscreen

Raspad grupe "Hurricane" iznenadio je mnoge, a Marija Šerifović je sad prokomentarisala isti, te navela da je mnogo pre svih znala šta će da se dogodi.

Pročitajte još: Drugi supružnik Tine Tarner ŽRTVOVAO JE ORGAN da bi je spasio jer „nije želeo drugu ženu“

- Ispratila sam sve, znam za to. Znam o čemu je reč, ali sam znala za to i pre nego što je postala javna vest. Devojke i menadžment su imali fantastičnu saradnju koliko već godina, a brend će ostati da postoji - kazala je Marija Šerifović o grupi "Hurricane".

- Doći će neke nove devojke. Ja mogu samo da kažem da mi je negde žao zbog toga, ali isto tako želim da poželim svu sreću i Sanji Vučić i Kseniji Knežević i Ivani Nikolić. Želim im sreću u solo karijerama i bilo kojim drugim poslovima, zadacima koje im život bude servirao - zaintrigirala je jedina srpska pobednica na "Evroviziji".

Marija je, podsetimo, sinoć prokomentarisala Konstraktu i njene šanse na festivalu u Italiji.

 

- Ja ću 12. maja, kad bude Konstraktino polufinale, punim srcem, skromno, u krugu porodice i prijatelja, proslaviti svoju slavu, proslaviti 15 godina od pobede na "Evroviziji", kao i, sigurna sam, ulazak Srbije u finale, pošto je to, je l', najteže. E sad, šta će dalje da bude, to je stvarno stvar sudbine, kometa, planeta, ali sam sigurna da će plasman biti jako, jako dobar - kazala nam je tad Marija.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.