Takmičarka u Zvezdama Granda pevala KONSTRAKTINU pesmu, Ceca žiriju delila sapune (FOTO)

Jelena Blažić

15. 05. 2022. 000000 16:00

Foto: YouTube printscreen

Duel dve takmičarke, izazvao je potpunu pometnju u studiju Zvezda Granda, kada je kandidatkinja Cece Ražnatović izvela numeru "In corpore sano", naše predstavnice na Evroviziji Konstrakte.

Pročitajte još: OTKRIVENO KAKO JE PUBLIKA GLASALA! Od 40 zemalja, 36 glasalo za Konstraktu! Pogledajte ko je sve bio uz Srbiju

U tom trenutku, naša folk zvezda, odlučila je da upriliči koreografiju, pa je svojim kolegama iz žirija podelila sapune.

- Evo Ceca je i meni dala sapun, izgleda da imam koronu ne osećam miris. Ali ako je ovo za umetnike da budu zdravi onda sam i ja umetnik - rekao je Saša, a onda je upitao i Milija da li je dobio sapun od Cece.

- Jesam, da operem kosu sa njim - dodao je poznati kompozitor. Obe kandidatkinje dobile su šest glasova. Tada je došlo do preglasavanja, gde je rezultat ponovo bio izjednačen.  S obzirom da je Saša morao da odluči, presudan je bio kvalitet sapuna.

- Moram prvo da vidim kakav je sapun. Kakav je? - pitao je Sale kolege iz takmičenja.

- Lep je i žut, miriše na med i mleko - odgovorila mu je Snežana Đurišić, a onda je sudija odlučio da obe kandidatkinje pusti u sedmi krug takmičenja.

Pročitajte još:  POBEDNICI EVROVIZIJE 2022: Ovo su takmičari koji su oduševili i žiri i publiku TOTALNO RAZLIČITIM nastupima (VIDEO)

- Mogao sam da pustim obe jer imamo i dovoljno mesta za baraž - obrazložio je Saša svoju odluku.

BONUS VIDEO: